Mes turime 393 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3020
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19221
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:95251
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Tu mus šildai ir glaudi

2015 m. gegžės 9 d. šeštadienis, Nr.45 (1469)

Mama... Jai mes visada liksime vaikai. Jai skauda labiau nei mums. Ji saugo tai, kas mums atrodo nesvarbu. Ji visada truputį arčiau už visus kitus. Tai žmogus, į kurį sutelpa viskas, kurio vardą norisi rašyti didžiąja raide. Mama. Motinos diena – tai viena gražiausių pavasario švenčių turinčių gilias tradicijas ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje. Tai diena, kai gražiausi gėlių žiedai dovanojami pačiam artimiausiam žmogui – Mamai.

Pirmąją gegužės sekmadienio popietę Vidutinės filialo salėje vyko koncertas, skirtas Motinos dienai paminėti. Šioje šventinėje programoje dalyvavo Švenčionėlių miesto kultūros centro moterų vokalinis ansamblis „Gabija“, vadovaujamas Vandos Miloš, ir nepakartojamas Tomo ir Tautvydo Jurkuvėnų duetas. Oras buvo puikus, tad ir žiūrovų netrūko, į koncertą jie atėjo su didžiuliu noru ir gerai nusiteikę. Vidutinės filialo kolektyvas dėkoja šio renginio rėmėjams tarybos nariams Jolantai Olechnovič ir Vaclovui Gabrinovičiui.

Marytė DEGIENĖ

 
Reklaminis skydelis