Mes turime 307 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3632
mod_vvisit_counterŠią savaitę:13819
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:89849
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Nuo šiol vaikučiai žais saugioje ir gražioje aikštelėje

2015 m. gegužės 30 d. šeštadienis, Nr.51 (1475)

Pavasaris – švarinimosi metas. Šalies miestuose ir miesteliuose organizuojamos įvairios tvarkymosi akcijos, talkos. Juk kiekvienas norime gyventi gražiai sutvarkytoje aplinkoje, tad pirmiausia ir reikia pradėti nuo savo artimiausios aplinkos, kur daugiausia praleidžiame laiko. Be to, dalyvavimas tokiose socialinėse akcijose, ne tik sutelkia bendruomenę, bet ir skatina žmones labiau rūpintis savo aplinka, gerbti kitų darbą, juk tas, kuris kažką sutvarkė, pastatė, tikrai jau nelaužys ir to, ką kitas pastatė, surinkęs šiukšles, nebemes šiukšlių ant takelio ar į pakelę. O išsivysčiusiose šalyse dalyvavimas labdaringoje veikloje, pagalba ligoninėms, mokykloms, darželiams – prestižas ir kiekvieno užimančio aukštą socialinę padėtį žmogaus garbės reikalas. Džiugu, kad šios tradicijos ima šaknytis ir pas mus.

Gegužės pradžioje pavasarinę talką organizavo ir Švenčionėlių lopšelio-darželio „Vyturėlis“ „Pieštuko“ grupės auklėtojos, prisijungti pakvietusios vaikučių tėvelius. Nors tėvelių susirinko ne itin gausiai, bet padaryta daug darbų. Vietoje senųjų įrengtos naujos smėlinės su patogiais medžio apvadais, kad vaikučiams nereikėtų sėdėti ant betoninio apvado, atvežta smėlio, įrengti suoliukai, išlygintas gruntas, pasėta žolė, apgenėti krūmai, medžiai, smėlynių apvadai ir suoliukas gražiai spalvingai nudažyti.

„Pieštuko“ grupės auklėtojos už dalyvavimą talkoje ir pagalbą sutvarkant žaidimų aikštelę nuoširdžiai dėkoja Kristinai, Deimantui ir jų sūnums Vincui ir Kostui Rapnikams, Aleksandrui Mažvilai, Asterijai ir Valerijui Borovikams, Artūrui Baikovui ir jo sūnui Titui, Artūrui Dešukui, Gintarui Tumėnui bei visiems kitiems tėveliams, parėmusiems materialiai.

Didelį AČIŪ auklėtojos taria buvusio auklėtinio, dabar jau dvyliktoko Sandriaus tėveliui Vytui Gančieriui, kuris nelieka abejingas ir mielai pagelbėja darželiui.

Visų jų dėka vaikučiai gali žaisti atnaujintoje ir saugioje aikštelėje.

Zita PAULIUKEVIČIENĖ

„Pieštuko“ grupės darželinukės mamytė

 
Reklaminis skydelis