Mes turime 375 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4707
mod_vvisit_counterŠią savaitę:29837
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:77163
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Pramogos ir staigmenos - danguje ir ant žemės

2015 m. birželio 6 d. šeštadienis, Nr.53 (1477)

„Variklių džiazas danguje ir ant žemės!” Toks jau tradicija tapusio pramoginio renginio „Auto Jazz 2015“ šūkis, kviečiantis birželio 13 d. visus automobilių ir aviacijos technikos gerbėjus apsilankyti Molėtų aerodrome.

Koks gi tas džiazas šių metų programoje? „Auto Jazz2015“ organizatoriai pateikia ne vieną staigmeną. „Kaip ir kasmet, didelis dėmesys bus skiriamas aviacijos pasirodymams, rengiamas net pusantros valandos trukmės variklių džiazas danguje. Žinoma, ne viena staigmena programoje laukia ir automobilių pramogų mylėtojų bei mūsų renginio pramogautojų, atvyksiančių į „Auto Jazz“ su visa šeima.“ – teigė viena renginio organizatorių Joana Petkūnienė.

Akrobatinio skraidymo subtilybes šiemet parodys ypatingas renginio svečias – Eltonas Meleckis, daugkartinis Lietuvos akrobatinio skraidymo čempionas. Akrobatinį skraidymą lydės parasparniai, sportiniai, ultra lengvieji lėktuvai, danguje šokantys sraigtasparniai ir intrigos žadantis „oro mūšis“.

Tuo tarpu ant žemės, kaip ir žadėta, renginio dalyvių laukia ne viena staigmena. Aerodromo erdvės dalį  nuklos didelė netradicinės, senovinės ar kaip tik šiuolaikiškai tobulintos technikos paroda. Renginyje šokių netrūks ne tik danguje, jų gausu bus ir ant žemės. Automobilių flashmobas – naujiena ir kartu intriguojanti automobilių džiazo programos dalis. Na, o aerodromą drebins tradicija tapusi programos dalis - automobilių garso (dB Drag) varžybos.

„Auto Jazz 2015“ rengėjai šiemet siūlo dar daugiau pramogų. Bus galimybė pažvelgti į renginio erdvę iš sraigtasparnio, oro baliono skrydžio, išbandyti save slalomo varžybose ar sudalyvauti kitose renginio erdvėje siūlomose pramogose, konkursuose. Viena iš naujienų programoje – orientavimosi varžybos Molėtų regione, kurios ne tik patikrins vairavimo, orientavimosi įgūdžius, bet kartu ir atskleis pačias gražiausias Molėtų krašto vietas. Organizatoriai užsimena, kad varžybų nugalėtojų laukia dėmesio verti, kiekvienam vairuotojui aktualūs prizai.

Atvykstantiems į šį renginį su visa šeima – dar viena organizatorių staigmena. Šių metų programą gerokai išplėtė pramogos vaikams atskiru pavadinimu – vaikų festivalis „Kukurūzas“. Tam tikromis valandomis mažųjų renginio lankytojų lauks specialiai jiems paruošta programa su mylimais atlikėjais ir animaciniais herojais: „Olialia“ vaikų choras, Laura Remeikienė su dukra, Vaida Genytė, Mantas Wizard, Kempiniukas Plačiakelnis, Mikimauzė Minė, Haribo meškiukas ir kiti. Visa tai – specialioje „Kukurūzas“ programoje.

Visos dienos atrakcijas renginyje vainikuos „Lemon Joy“ koncertas bei jau tradicija tapęs dovanų lietus – net 4000 prizų iš dangaus!