Mes turime 188 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1125
mod_vvisit_counterŠią savaitę:11312
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:87342
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Nelaimės. Kriminalai. Gaisrai.

2015 m. birželio 10 d. trečiadienis, Nr.54 (1478)

Pavogtą automobilį surado

Birželio 1 d. įregistruotas 24 metų Švenčionėlių miesto gyventojos pareiškimas, kad po nakties iš namo kiemo automobilių stovėjimo aikštelės dingo jai priklausantis automobilis „VW Passat“, Padarytas nuostolis 1000 EUR. Automobilis surastas. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į PK areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 2 d.

 

Vagystės

Birželio 2 d. įregistruotas 30 metų Pabradės miesto gyventojo pareiškimas, kad Pabradėje, Vilniaus gatvėje, po nakties išlaužus garažo spyną pavogta bokso kriaušė, bokso pirštinės. Subraižytas jam priklausantis automobilis. Bendrai padarytas nuostolis sudaro 200 Eur. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 2 d.

Tą pačią dieną įregistruotas 53 metų Pabradės miesto gyventojos pranešimas, kad Pabradės mieste, atvykusi į jai priklausanti garažą, aptiko, kad ant durų nėra pakabinamos spynos, išlaužta įleidžiamoji spyna, o iš garažo dingo guminė valtis, benzininis trimeris „Alko“, žvejybinės meškeres, žvejybinės sulankstomos kėdutes, raktų rinkiniai dėžutėse. Bendrai padaryta žala 740 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 2 d.

Birželio 3 d. įregistruotas 49 metų Cirkliškio seniūnijos kaimo gyventojo pranešimas, kad iš stovinčio kieme neužrakinto automobilio „VW Golf“ salono dingo CD automobilinis audiogrotuvas „Pioneer“, iš daiktadėžės dingo jo pinigine su 30 eurų, jo asmens tapatybes kortele, vairuotojo pažymėjimu, automobilio techniniu pasu. Bendra žala sudaro 150 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 2 d.

Tą pačią dieną įregistruotas metų Švenčionėlių miesto gyventojo pareiškimas, kad iš kambaryje esančio televizoriaus staliuko stalčiaus pavogta 80 Eur. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 2 d.

Birželio 7 d. įregistruotas 48 metų Vilniaus miesto gyventojo pareiškimas, kad jam būnant Švenčionių r. Labanoro seniūnijos kaime iš neužrakinto automobilio „Fiat Doblo“ (salone gulėjo pareiškėjo piniginė) dingo 280 Eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 2 d.

 

Smurtas šeimose

Birželio 2 d. įregistruotas 43 metų Švenčionėlių miesto gyventojos pareiškimas, kad prekybos centro administracinėse patalpose, atėjo jos neblaivus vyras, sumušė ją, t. y. sukėlė fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 140 str. 2 d.

Tą pačią dieną įregistruotas 35 metų gyventojos pareiškimas, kad Švenčionėlių seniūnijoje, sodų bendrijoje, 28 metų sugyventinis sumušė ją, tuo sukeldamas jai fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 140 str. 2 d.

 

Autoįvykio metu sužaloti žmonės

Birželio 6 įregistruotas pranešimas, kad kelio Vilnius - Zarasai, 64-ajame kilometre susidūrė automobilis „Citroen“, priklausantis ir galimai vairuojamas 55 metų vyro, su automobiliu „BMW“, priklausančiu ir vairuojamu 24 metų vyro. Dėl eismo įvykio metu patirtų sužalojimų į VšĮ Švenčionių r. ligoninė hospitalizuoti automobilio „Citoren“ vairuotojas ir keleivis. Taip pat automobilio „BMW“ vairuotojas. Iš eismo įvykio dalyvių paimti kraujo pavyzdžiai blaivumui nustatyti. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 1 d.

 

Neblaivi aštuoniolikmetė peiliu sužalojo motiną

Birželio 7 d. įregistruotas pranešimas, kad Švenčionyse, namuose neblaivi (2.89 prom.) 18 metų mergina konflikto metu dūrė peiliu į pilvo sritį savo motinai, tuo sukeldama jai fizinį skausmą. Motina paguldyta į Švenčionių rajono ligoninės chirurgijos skyrių. Įtariamoji 18-metė sulaikyta ir uždaryta į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 140 str. 2 d.

 

Užderėjo geras narkotikų „derlius“

Birželio 7 d. įregistruotas pranešimas, kad 2015-06-07 apie 14.15 val. buvo sustabdytas patikrinimui automobilis „Toyota Yaris“, kurį vairavo 22 metų mergina. Automobilyje buvo rastas didelis kiekis galimai narkotinių medžiagų ir pinigų (1310 Eur) įvairiomis eurų kupiūromis. Kaip vėliau paaiškėjo narkotinės medžiagos ir pinigai priklauso 31 metų vyrui, kuris buvo pristatytas į Švenčionių r. PK ir uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 260 str. 1 d.

Tą pačią dieną įregistruotas pranešimas, kad 2015-06-07 apie 12.00 val. netoli Pailgio kaimo, Švenčionių rajone, „Saulėtas kampelis“, sustabdytas automobilis „Toyota“, už automobilio vairo sėdėjo ir jį vairavo 33 metų vyras, keleivio vietoje sėdėjo 33 metų vyras, pas kurį rasta metalinė dėžutė, kurioje buvo polietileniniai maišeliai su augalinės kilmės žalios spalvos narkotinėmis medžiagomis. Po apklausos minėti piliečiai paleisti. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 259 str. 1 d.

Birželio 7 įregistruotas pranešimas, kad 2015-06-07 apie 12.20 val. Družilių kaime Švenčionių rajone buvo sustabdytas automobilis „Peugeot 407“, priekyje keleivio vietoje sėdėjo 28 metų mergina, kuri pasakė, kad turi ir patruliui parodė du polietileninius maišelius su narkotinėmis medžiagomis. Mergina buvo pristatyta į Švenčionių r. PK apklausai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 259 str. 1 d.

Birželio 7 d. įregistruotas pranešimas, kad 2015-06-07 apie 13.20 val. Družilių k., Švenčionių rajone pastebėta einanti 18 metų mergina. Paviršutinės apžiūros metu merginos telefono dėkle rastas polietileninis maišelis, kurio viduje buvo augalinės kilmės žalios spalvos kaip įtariama narkotinė medžiaga - kanapės. 18-metė buvo sulaikyta ir pristatyta į Švenčionių r. PK. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 259 str. 1 d.

Birželio 7 d. įregistruotas pranešimas, kad 2015-06-07 apie 13.40 val. Družilių kaime Švenčionių r. sustabdytas automobilis „Audi“, priekyje keleivio vietoje sėdėjo 23 metų mergina. Paviršutinės apžiūros metu piniginėje rastas polietileninis maišelis su augalinės kilmės žalios spalvos kaip įtariama kanapėmis. Mergina sulaikyta ir pristatyta į Švenčionių r. PK. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 259 str. 1 d.

Birželio 7 d. įregistruotas pranešimas, kad Družilių kaime Švenčionių rajone buvo sustabdytas automobilis „Fiat Punto“, kurį vairavo 28 metų vyras. Vairuotojas turėjo galimai narkotines medžiagas (po liežuviu dedamas narkotines medžiagas LSD markutės, bei į foliją įsukta augalinės kilmės žalios spalvos kaip įtariama narkotinės medžiagos-kanapės). 28 metų vyras buvo sulaikytas ir pristatytas į Švenčionių r. PK apklausai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 259 str. 1 d.

 

Savaitės apžvalga

Nuo 2015-06-01 iki 2015-06-08 Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariate užregistruoti 3 nusikaltimai žmogaus sveikatai, 257 viešosios tvarkos pažeidimai, 4 chuliganizmo atvejai. Per šį laikotarpį įvykdytos 4 vagystės, įvyko 1 įskaitinis eismo įvykis, sulaikyti 5 neblaivūs vairuotojai, 93 asmenys nubausti už KET pažeidimus, 133 asmenys nubausti už administracinės teisės pažeidimus, 4 kartus išvykta į šeimyninius ginčus.

Parengta pagal Švenčionių r. PK inf.

 
Reklaminis skydelis