Mes turime 376 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4948
mod_vvisit_counterŠią savaitę:21149
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:97179
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Odos testas „Zepter Skin Pro“ aparatu

2015 m. birželio 10 d. trečiadienis, Nr.54 (1478)

„Zepter“ biuras Švenčionėliuose savo klientams pasiūlė įdomią paslaugą – nemokamai atlikti veido odos testą „Zepter Skin Pro“ aparatu. Nemažai moterų tuo susidomėjo ir pasinaudojo puikia proga daugiau sužinoti apie savo veido odos problemas ir iš profesionalų lūpų sužinoti, kaip jas reikėtų spręsti.

Testus aparatu „Zepter Skin Pro“ atliko ir parekomendavo odos priežiūros būdus bei priemones ponia Ilona, „Zepter“ kosmetikos produkto vadybininkė.

Pasak specialistės, odos testavimas šiuo aparatu leidžia susidaryti objektyvų vaizdą apie kiekvieno žmogaus odos būklę. Aparatas „Zepter SkinPro“ prijungiamas prie kompiuterio, kurio monitoriuje parodomas tiriamų odos sluoksnių vaizdas, informacija apdorojama ir įrašoma. Kiekvienam testuojamam žmogui sukuriamas atskiras failas. Informacija apie odos būklę ir rekomendacijas išspausdinama ir įteikiama klientui. Po specialiai kiekvienam žmogui sudarytos odos priežiūros programos galima palyginti, koks vaizdas buvo ir koks rezultatas pasiektas.

Aparatu nustatomas odos tipas, drėgnumas, lygumas, jautrumas, riebumas, elastingumas, raukšlių gylis, pigmentacija. Kompiuterio programoje yra įdiegta informacija apie kiekvienai amžiaus grupei būdingas odos charakteristikas, todėl testavimo metu kiekvieną atvejį galima palyginti su idealu. Be to, automatiškai suformuluojamos ir rekomendacijos kaip odos būklę pagerinti, jeigu reikia.

„Zepter“ Švenčionėlių biuro vadybininkė Nijolė Šapovala sakė ir ateityje planuoja rengti įdomius ir vertingus susitikimus savo klientams, kurie visais klausimais apie „Zepter“ produktus informaciją gali gauti ir bet kada užsukę į biurą, kuris įsikūręs Švenčionėlių pašto patalpose.

Irena POŽĖLIENĖ

 
Reklaminis skydelis