Mes turime 461 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:11125
mod_vvisit_counterŠią savaitę:20163
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:99284
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Kiekvieną vasaros mėnesį „Tele2“ pridės gigabaitą duomenų

2015 m. birželio 27 d. šeštadienis, Nr.58 (1482)

Vasara – ilgų vakarų ir atostogų metas, tad naršyti ir bendrauti galime daugiau. O kad naršymo laisvės neaptemdytų netikėtai pasibaigęs mobiliojo interneto duomenų kiekis, kiekvieną vasaros mėnesį „Tele2“ klientus nudžiugins papildomu gigabaitu duomenų.

 

Kaip niekad geras laikas naršymui

„Pastebėjome, kad per atostogas naršyti norisi daugiau, todėl papildomų duomenų savo klientams tiesiog pridedame prie jau turimo duomenų paketo. Papildomas gigabaitas – pakankamai daug, kad užtektų ne tik naujienų ir „Facebook“ naršymui, bet ir muzikos klausymui ar video peržiūrai internete. Taigi, visą vasarą laisvės ir pramogų bus daugiau, o išlaidų ir rūpesčių – mažiau“, – pasakojo Daiva Matukienė, „Tele2“ prekinio ženklo vadovė.

„Tele2“ klientai, turintys mokėjimo planus su 1 GB ar daugiau interneto duomenų, papildomą gigabaitą už 0 Lt/Eur galės pasiimti ir birželį, ir liepą, ir rugpjūtį.

Taigi, dabar kaip niekad apsimoka turėti planą su mobiliuoju internetu. Tuo labiau, kad „Tele2“ planų pasirinkimas pritaikytas įvairiausiems poreikiams ir galimybėms – galima imti planus su 1GB, 3GB, 5GB, 10 GB duomenų. Muzikos gerbėjai noriai renkasi „Deezer“ planus su 1 arba 1,5 GB.

Norint pasinaudoti papildomo gigabaito paslauga klientams tereikės apsilankyti svetainėje http://narsyk.tele2.lt/ ir užsisakyti 1GB duomenų paketą uz 0 LT/EUR. Pasiūlymas galioja paslaugoms visoje Lietuvoje.

 

Spartus internetas net ir kelyje

Labai smagu, kai viskam pakanka interneto duomenų, bet dar smagiau, kai yra ne tik duomenų, bet ir neįtikėtinai greitas internetas. Su sparčiuoju 4G ryšiu filmus, muziką ir kitokį aukštos kokybės interneto turinį galima pasiekti akimirksniu.

„Tele2“ 4G ryšys dabar jau yra prieinamas daugiau nei 70 proc. šalies gyventojų ir veikia 60 šalies miestų. Taigi, greitas internetas pasivys jus, kad ir kur atostogausite.

Be to, 4G ryšiu jau padengtas magistralinis kelias nuo Vilniaus iki Klaipėdos ir kelias iki Panevėžio, taip pat – beveik visas kelias tarp Panevėžio ir Šiaulių, bei į Rygą iki sienos su Latvija. Tad nuobodžiauti neteks, net jei esate kelyje.

„Tele2“ 3G tinklo aprėptis šiuo metu sudaro 97–99 proc. Lietuvos teritorijos.

Plačiau apie „Tele2“ pasiūlymus, jų galiojimą bei sąlygas galima sužinoti artimiausiame „Tele2“ salone arba interneto svetainėje www.tele2.lt