Mes turime 555 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5119
mod_vvisit_counterŠią savaitę:11529
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:93278
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

„Pildyk“ vasarą kviečia atnaujinti ne tik garderobą, bet ir išmanųjį telefoną

2015 m. liepos 1 d. trečiadienis, Nr.59 (1483)

Atėjus šiltiems orams norisi visą garderobą mesti lauk ir iš pagrindų atsinaujinti? Nebepatinka ir senas mobilusis? O gal jis negrįžtamai prarastas laiką leidžiant prie ežero ar jūros? „Pildyk“ siūlo nedvejoti ir vos už 1,00 Eur pradinę įmoką išsirinkti vieną iš šešių naujų išmaniųjų telefonų.

 

Du metai be rūpesčių

Tai – dar ne viskas. Už atitinkamą mėnesio mokestį „Pildyk“ draugai gaus ne tik išsvajotą išmanųjį, bet ir puikiai sukomplektuotą planą, kuriame – net 800 min. pokalbių ir 10 tūkst. SMS į pagrindinius Lietuvos tinklus bei 500 MB naršymui internete.

Ypatingu pasiūlymu galės pasinaudoti „Pildyk“ klientai, sudarę 24 mėn. sutartį.

„Vienas euras – pigiau nei ledai Palangos paplūdimy. „Pildyk“ draugams už eurą pasiūlėme naujų telefonų, o šalia dar pridėjome gerą planą bendravimui ir naršymui. Taigi, turėsite viską, ko reikia išmaniojo galimybėms išbandyti ir bendravimui be rūpesčių net du metus iš eilės“, – pasakojo Dominyka Jonušienė, „Pildyk“ prekinio ženklo vadovė. 

Na, o jei 500 MB duomenų pasirodys per mažai, paslauga NARŠYK leis megabaitų skaičių bet kada pasididinti pagal poreikį. Papildomai užsakyti megabaitai bus tiesiog pridedami prie turimų neišnaudotų duomenų.

Nepamirškite, kad „Pildyk“ tinkle jau veikia spartusis 4G ryšys, su kuriuo interneto turinį savo išmaniajame telefone pasieksite akimirksniu. Tad naršymas nuo šiol – ypač greitas ir malonus.

 

Net šeši populiariausi išmaniųjų modeliai

Be išmaniojo telefono teikiamų galimybių šiandien gyvenimo nebeįsivaizduoja daugelis. O geriausia, kai telefonas ne tik išmanus, bet ir atitinka individualius poreikius, stilių ir gyvenimo būdą. „Pildyk“ siūlo rinktis net iš šešių perkamiausių modelių.

„NOKIA 530 DS LUMIA“ privalumas – 2 SIM kortelės ir 4 colių įstrižainės ekranas. Keturių branduolių procesorius leidžia šiam išmaniajam lengvai ir sparčiai susitvarkyti net su reikliausiomis programėlėmis. Kartu su pasiūlymu „NOKIA 530 DS LUMIA“ galima įsigyti vos už 7,50 Eur/mėn. (su 1 Eur pradine įmoka).

„LG OPTIMUS L90“ pasižymi 1,2 GHZ keturių branduolių procesoriumi, 4,7 colio „True IPS“ ekranu ir puikia 8 MP kamera. Dėmesį patraukia ir plonas bei glotnus jo korpusas. Kartu su pasiūlymu telefonas kainuos 10,00 Eur/mėn. (su 1 Eur pradine įmoka).

„LG OPTIMUS L70“, kaip ir jo prabangesnis brolis „L90“, žavi elegantišku dizainu. Nepaisant itin plono ir glotnaus korpuso, jo 4,5 colių IPS ekranas spalvas atkuria itin tikroviškai, tad turėtų patikti vizualinio turinio mėgėjams. Telefono kaina su pasiūlymu – 8,50 Eur/mėn. (su 1 Eur pradine įmoka).

„SAMSUNG I9301 S III NEO“ yra ypatingas išmanusis – jau kelis metus iš eilės jis pats populiariausias tarp „Pildyk“ draugų! Minimalistinio dizaino telefonas džiugina nepriekaištinga ergonomika, naudojimo patogumu ir funkcijų gausa. Abejingų nepalieka ir 8 MP kamera bei 4,8 colio „HD Super AMOLED” ekranas.  Kartu su pasiūlymu jis kainuos 12,00 Eur/mėn. (su 1 Eur pradine įmoka).

„SAMSUNG A300 A3 LTE“ – itin galingas ir spartus išmanusis stilingu metaliniu korpusu. Unikalus dizainas ir 8 MP kamera – tik vieni iš daugelio šio telefono privalumų. Jis veikia 4G tinkle, leidžia asmenukes daryti balso komanda arba delnu. Jame taip pat įdiegtas ypatingas energijos tausojimo režimas. Kartu su pasiūlymu „SAMSUNG A300 A3 LTE“ kainuos 15,00 Eur/mėn. (su 1 Eur pradine įmoka).

Jei vis dėlto norisi kažko paprastesnio, galite rinktis „SAMSUNG G360F GALAXY CORE PRIME LTE“ – šis modernus išmanusis taip pat turi 4G ryšio funkciją. Kartu su pasiūlymu telefonas kainuos 10,00 Eur/mėn. (su 1 Eur pradine įmoka).

Plačiau apie „Pildyk“ pasiūlymus, jų galiojimą bei sąlygas galima sužinoti artimiausiame „Tele2“ salone arba interneto svetainėje www.pildyk.lt