Mes turime 513 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3432
mod_vvisit_counterŠią savaitę:9842
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:91591
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Rymo gatvėje – nauja sporto aikštelė

2015 m. liepos 11 d. šeštadienis, Nr.62 (1486)

Švenčionių mieste jau metai dėmesį traukia moderni renovuotų daugiabučių kvartalo išvaizda. Bet vien daugiabučių atnaujinimu neapsiribota – toje teritorijoje įgyvendintas ir aplinkos tvarkymo projektas. Aplinka tvarkyta iš pagrindų – išrauti seni medžiai, tarp kurių kadaise plevėsavo skalbiniai, pasodinti jauni želdiniai, pasėta veja, prie kiekvieno namo įrengtos automobilių stovėjimo aikštelės, asfaltuoti takai tarp kiemų ir aktyvaus gyvenimo simbolis – sporto aikštelė. Rymo g. kvartalas Švenčionyse – vienas vertingiausių ankstesnės valdžios vykdytų projektų, akivaizdus kompleksinės renovacijos pavyzdys. Teko įdėti daug pastangų, kad visas kvartalas pasikeistų – ir lėšas Vyriausybėje iškovoti, ir gyventojus įtikinti. Tiesa, pabaigtuves švenčia ne tie, kurie dirbo prie projekto, bet juk viskas – miestui, jo žmonėms.

Liepos 11 d. 16 val. įvyks daugiafunkcės sporto aikštelės (A.Rymo g. Švenčionys) atidarymas. Ta proga vyks krepšinio turnyras 3x3.

Komandų registracija bus vykdoma ir renginio metu – liepos 11 d. nuo 15 val.

Komandą turi sudaryti ne mažiau kaip trys ir ne daugiau kaip keturi vienos amžiaus grupės žaidėjai. Komandos privalo turėti pavadinimą, jų nariai – vienodos spalvos marškinėlius.

Išsamią informaciją teikia Inga Varnienė el.p. inga.varniene@svencionys.lt, tel. 8 616 25841.

„Švenčionių krašto“ inf.