Mes turime 307 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5971
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19831
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:92188
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Perkate internete? Atsiimkite prekes Pickup siuntų taške!

2015 m. liepos 18 d. šeštadienis, Nr.52 (1488)

Gera žinia Švenčionių gyventojams, mėgstantiems apsipirkti interneto parduotuvėse – nuo šiol nebūtina laukti kurjerio su įsigytomis prekėmis, jas patogiai galite atsiimti Pickup siuntų taške, įrengtame parduotuvėje „Gieva“ (Vilniaus 24, Švenčionys).

Pickup siuntų taške galima ne tik atsiimti internetinėje parduotuvėje pirktas prekes, bet ir išsiųsti siuntinį į bet kurią Lietuvos ar Europos vietovę. Tokių siuntų taškų Lietuvoje yra net 60. Juos įrengė siuntų pristatymo bendrovė UAB „DPD Lietuva“ – kaip papildomą galimybę gyventojams, kurie nenori ar negali derintis prie kurjerio pristatymo laiko.

Atsiimti siuntas iš Pickup siuntų taško yra labai patogu ir paprasta. Kai siunta su Jūsų prekėmis, įsigytomis e-parduotuvėje, bus pristatyta į Pickup siuntų tašką, gausite SMS žinutę. Jei siuntinio negalite atsiimti tą pačią dieną, nesirūpinkite, nes tai padaryti galėsite per 7 dienas – tiek laiko siuntos saugomos siuntų taške. Eidami atsiimti siuntos, nepamirškite pasiimti asmens tapatybę įrodantį dokumentą (ID kortelę, pasą ar vairuotojo pažymėjimą).

Prekes į Pickup siuntų taškus siunčia tokios e-parduotuvės, kaip kika.lt, intymipagunda.lt, stiliausidejos.lt, tiesioggrazi.lt, ziauriaipigu.lt, svajone.eu, dodo.lt, sportuok.lt, skysti-tapetai.lt, valytuvai.lt ir kitos. Pirkdami prekes internetu, atidžiai pasižiūrėkite pristatymo sąlygas, kuriose būna nurodyta, ar ta parduotuvė siunčia į Pickup, ir pasirinkite Jums patogiausią siuntų tašką.

Surasti visus, šiuo metu veikiančius siuntų taškus, galite UAB „DPD Lietuva“ svetainėje dpd.lt.

Siuntų taškų idėja atkeliavo iš vakarų Europos, kur jau seniai įprasta atsiimti ir siųsti siuntas gyventojų dažnai lankomose, patogiose vietose, pavyzdžiui, mažose krautuvėlėse, drabužių valyklose, soliariumuose ir kituose paslaugų centruose. Ši paslauga jau spėjo išpopuliarėti didžiuosiuose Lietuvos miestuose, o dabar tokią galimybę turi ir mažesnių miestelių gyventojai. Išbandykite Pickup siuntų taškus ir įsitikinkite, kaip tai patogu!

 
Reklaminis skydelis