Mes turime 311 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5452
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19312
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:91669
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Pabradėje renginys visiems ,,Chill in the park“

2015 m. rugsėjo 2 d. trečiadienis, Nr.64 (1500)

Rugpjūčio 26 dieną Pabradės miesto parke netilo muzika ir juokas. Būtent čia, aukštutiniame miesto parke, įvyko Pabradės miesto kultūros centro organizuotas renginys „Chill in the park“. Tokio stiliaus renginys, skirtas jaunimui, Pabradėje organizuotas pirmą kartą. Vakarą pradėjo jauna, nuostabaus balso savininkė Karolina Lyndo, kuri savo dainomis išsklaidė apniukusį dangų.

Pagerėjus orui, parko muzikantų aikštelę užėmė Bronislovo Vilimo vadovaujamos pučiamųjų orkestrų grupės „Prie Fontano“ ir „Bruno Angels“. Grupių repertuarą sudaro įvairų žanrų muzika, kuri sugeba išjudinti net patį pesimistiškiausiai nusiteikusį žiūrovą.

Renginiui įpusėjus pasirodė pirmoji žadėtoji vakaro staigmena, tai būtent šiam renginiui vėl atgimusi, dar prieš dešimt metų įsikūrusi gatvės šokių grupė „Ekors Crew“. Pabradės miesto gyventojai džiugiai sutiko vėl atgimusius „Ekors Crew“ narius. Šokėjai su puikiomis nuotaikomis savo sceną užleido grupei „Emanuelis“, kuri taip pat šildė atėjusius dalyvius savo muzika ir dainomis.

Į „Chill in the park“ renginį atėję svečiai ir dalyviai žinojo, kad renginio metu jų lauks ne viena staigmena. Šviesiame ir jaukiame parke pasigirdo bosinės gitaros garsai, tai buvo pabradiškis, Lietuvoje gerai žinomas bosistas Andrius Daugirdas. Nuostabų, jaukų vakarą užbaigė „Magic Pou“ su elektroninės muzikos garsais.

Viso vakaro metu dalyviai galėjo ne tik mėgautis muzika ir pasirodymais, bet ir patys turėjo galimybę tarti žodį. Renginio svečiai sveikino savo draugus gimtadienio progomis. Šventės metu dalyviai žaidė įvairius žaidimus – „Twister“, „Alias“. Didelio vaikų džiaugsmo ir dėmesio sulaukė piešimas ant veido. Piešimas ant veido - vienas lengviausių būdų vaikui įsikūnyti į savo mylimo herojaus vaidmenį ir pavirsti juo.

Viso renginio „Chill in the park“ metu dalyviai buvo kviečiami registruotis į Pabradės miesto kultūros cento jaunimo klubą. Šio naujo jaunimo klubo tikslas- pagyvinti miestelio gyvenimą, organizuoti ir dalyvauti renginiuose, bendradarbiauti su kitomis organizacijomis bei į savo veiklą įtraukti kuo daugiau aktyvaus miesto jaunimo.

Nuoširdžiai džiaugiamės tokio stiliaus švente, kurią pirmą kartą suorganizavo Pabradės miesto kultūros centras. Tokie renginiai suburia miesto jaunimą, atskleidžia jų talentą ir muzikalumą. Tikimės, kad „Chill in the park“ dar ilgus metus gyvuos ir skatins Pabradės miesto jaunimą toliau aktyviai dalyvauti įvairiuose renginiuose.

Laurita BAROVSKAJA

 
Reklaminis skydelis