Mes turime 317 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:495
mod_vvisit_counterŠią savaitę:32871
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:114620
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

„Tele2“ salonuose – didesnis išmaniųjų asortimentas ir telefonų akcija

2015 m. rugsėjo 12 d. šeštadienis, Nr.67 (1503)

„Tele2“ pasiūlė naujovę klientams – Lietuvoje dar nematytus, bet pasaulyje vertinamus „CoolPad“ išmaniuosius telefonus. Operatoriaus salonuose ir parduotuvėje internete www.tele2.lt jau galima įsigyti du Europos rinkai pritaikytus „CoolPad“ išmaniųjų modelius – „Modena LTE“ ir „Porto LTE“.

Dabar „Coolpad“ telefoną galima gauti už 5 Eur mėnesio įmoką, o antrąjį „Coolpad“ „Tele2“ pridės už 0 Eur/mėn.

 

Piniginei palanki naujovė

„CoolPad“ išmanieji priskiriami vidutinės kainos kategorijai ir yra vertinami už gerą kainos ir kokybės santykį.

„Mūsų naujovė labai gerai parodo, kad modernus ir gražus išmanusis telefonas gali kainuoti nebrangiai. Pardavimai kitose šalyse patvirtina, kad šie telefonai verti dėmesio. Manome, kad ir Lietuvoje „CoolPad“ ras savo gerbėjų, nes patikimumą ir solidų dizainą siūlo už priimtiną kainą“, – pasakojo Renata Kežionienė, prekių ženklo „Tele2“ vadovė.

Pasak jos, svarbu, kad „CoolPad“ atėjimas į rinką dar padidins pažangaus 4G ryšio prieinamumą – nauji nebrangūs telefonai leidžia naudotis sparčiu mobiliuoju internetu, naršymas bus patogesnis ir greitesnis.

Šiuo metu „CoolPad“ didžiausių pasaulio išmaniųjų įrenginių gamintojų reitinge užima septintąją vietą.

 

Du telefonai už vieną mėnesio įmoką

Dabar naujuosius „CoolPad“ galima gauti ypač geromis sąlygomis. Perkant telefoną su vienu iš siūlomų „Tele2“ mokėjimo planų su interneto duomenų paketais ir sudarant 24 mėn. sutartį, kiekvieno telefono pradinė įmoka bus 59 Eur, o mėnesio įmoka – tik 5 Eur/mėn.

Maža to, tokiomis sąlygomis kiekvienas klientas gali pasiimti ir abu naujus „CoolPad“ modelius, o antro telefono mėnesio įmoka tokiu atveju bus 0 Eur/mėn.

Tokios palankios sąlygos nusipirkti telefonus pigiau galios ribotą laiką, tad verta paskubėti į „Tele2“.

 

Modernūs ir gražūs telefonai

„CoolPad“ gaminiai pasižymi ergonomišku ir solidžiu dizainu – šie išmanieji telefonai ne tik labai ploni, bet ir lengvi. Ypatingais technologiniais sprendimais išsiskiria „CoolPad“ ekranai – ant jų mažiau nei įprasta matosi dulkės, pirštų atspaudai ir šviesos atspindžiai.

„CoolPad Modena LTE“ išmanusis turi 5,5 colių IPS ekraną, kuris užtikrina foto ir video turinio kokybę. Tokiems ekranams būdingas ryškus ir detalus vaizdas. Telefonas palaiko dvi SIM korteles ir leidžia naudotis sparčiu naujos kartos 4G ryšiu. 8MP kamera su LED blykste nenuvils ir mėgstančių išmaniuoju fotografuoti.

„CoolPad Porto LTE“ – kiek mažesnis išmanusis 4,7 colių IPS ekranu. Itin plonas ir vos 119 gramų sveriantis telefonas ne tik palaiko 4G ryšį, bet ir gali tapti nuotoliniu pultu kitiems prietaisams namie valdyti. Kaip ir „Modena“ modelis, „Porto“ turi 8MP kamerą. Išskirtinis telefono dizaino elementas – neįprastai švelnus korpusas, pagamintas iš ekologiškos medžiagos – anakardžių sėklų. Dėl specifinių jos savybių ant telefono korpuso praktiškai nesimato pirštų atspaudų.

Abu telefonai turi po antrą kamerą priekinėje panelėje – tai bus patogu asmenukių bei vaizdo skambučių mėgėjams.

Išmanieji „CoolPad“ telefonai palaiko operacinę sistemą „Android“. Abiejuose modeliuose įdiegta naujausia jos versija „Lollipop 5.1“.

Daugiau apie „Tele2“ pasiūlymus galite sužinoti artimiausiame „Tele2“ salone arba interneto svetainėje www.tele2.lt.