Mes turime 397 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5086
mod_vvisit_counterŠią savaitę:23630
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:70956
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Atsinaujinusi sporto salė atvėrė duris

2011 m. spalio 26 d., trečiadienis Nr.79 (1126)

Atnaujintos sporto salės atidarymas Švenčionių vidurinėje mokykloje tapo tikra mokyklos bendruomenės švente. Ir tai natūralu, nes sportui šioje įstaigoje skiriama daug dėmesio. Jau kuris laikas renovuojama mokykla iš išorės tapo daug gražesnė, šiltesnė, ateis laikas kai ir viduje, matyt, prasidės renovacija, o štai sporto salę mokyklos bendruomenė nusprendė susitvarkyti savo jėgomis. Kaip tarė, taip ir padarė, ir sporto salė tapo jaukesnė, šviesesnė bei saugesnė. Į sporto salės atidarymą atvyko ir svečių: Švenčionių rajono meras Vytautas Vigelis, Švenčionių dekanas Vidas Smagurauskas, Švenčionių m. seniūnė Ina Sinienė, Švenčionėlių miškų urėdijos ryšių su visuomene specialistė Onutė Gylienė ir kiti. Sveikindamas visus su gražia švente Švenčionių vidurinės mokyklos direktorius Jurijus Semaško pasidžiaugė jau einančiu į pabaigą pirmuoju renovacijos etapu.

- Norėčiau už tai, kad mūsų mokykloje vyksta renovacija, padėkoti rajono merui Vytautui Vigeliui, dėjusiam daug pastangų, kad mes patektume į renovuojamų mokymo įstaigų sąrašą. Gavę rajono vadovų pritarimą, savo jėgomis suremontavome ir šią sporto salę, kurioje vėl vyks kūno kultūros pamokos, o ir po pamokų, manau, sporto salė nebus tuščia. Visada atsiras norinčių pasportuoti. Šios akimirkos, kada vėl galės normaliai sportuoti, laukė ne tik mokiniai, bet ir visa mokyklos bendruomenė bei mūsų socialiniai partneriai ir miesto jaunimas, kad vakarais galėtų sportuoti šioje puikioje salėje. Šita akimirka atėjo, - sakė mokyklos direktorius, kuris po to dar įteikė Padėkos raštus mokyklos darbuotojams.

Švenčionių r. meras Vytautas Vigelis, sveikindamas Švenčionių vidurinės mokyklos bendruomenę su išgražėjusios sporto salės atidarymu, sakė:

- Jūs visada mokate džiaugtis ir švęsti kad ir nedideles pergales. Viena iš tokių – ir šios sporto salės sutvarkymas. Sportuokite, džiaukitės. Dabar čia šilta ir jauku, o mokyklos direktoriui norėčiau įteikti simbolinį raktą.

Mokyklos direktorius tą simbolinį raktą perdavė kūno kultūros mokytojams. Švenčionių vidurinės mokyklos bendruomenę su gražia švente pasveikino ir sėkmės linkėjo dekanas Vidas Smagurauskas, Švenčionių m. seniūnė Ina Sinienė, Švenčionėlių miškų urėdijos ryšių su visuomene specialistė Onutė Gylienė bei mokyklos socialinių partnerių atstovai. Savo meistriškumą demonstravo jaunosios krepšininkės ir krepšininkai, smagiais šokiais pasveikino šokėjai.

Suremontuotos sporto salės šventinis atidarymas baigėsi ir čia vėl prasidės įprastinis sporto gyvenimas, o tos akimirkos, kaip minėjo mokyklos direktorius Jurij Semaško, laukė ne tik moksleiviai, bet ir Švenčionių miesto jaunimas.

Algis JAKŠTAS