Mes turime 339 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1777
mod_vvisit_counterŠią savaitę:11964
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:87994
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Iš konkurso „Mis mokykla“ – su titulais

2015 m. gruodžio 16 d. trečiadienis, Nr.94 (1530)

Švenčionių profesinio rengimo centro mokinės Greta Karčiauskaitė ir Viktorija Urbanavičiūtė dalyvavo konkurse „Mis mokykla“, kuris vyko Zarasų žemės ūkio mokykloje.

Šešioliktą kartą organizuojama šventė džiugino dalyvių gausa ir besiplečiančia geografija. Šiais metais konkurse varžėsi atstovės iš septynių profesinių mokyklų. Net vienuolika dalyvių varžėsi šešiose rungtyse: prisistatymo, talento, butaforinių drabužių, šokio, foto ir elegancijos. Konkurso užduočių metu dalyvės turėjo pademonstruoti viską, ko išmoko ir ką tobulino pasiruošimo metu: sklandžiai ir taisyklingai kalbėti, atskleisti savo talentą, spindėti elegancija, džiuginti meniniais gebėjimais ir t.t.

Džiaugiamės mūsų merginų šiame konkurse iškovotais titulais. „Mis stilius“ nominaciją pelnė Viktorija Urbanavičiūtė, II Vice Mis tapo Greta Karčiauskaitė.

Žmogaus grožis siejamas ne tik su jaunyste, elegancija, grakštumu, sveikata, bet ir su vidine harmonija. Šis grožio konkursas mūsų merginoms buvo iššūkis, kurį jos puikiai įveikė.

Dainora BUILIENĖ

 
Reklaminis skydelis