Mes turime 397 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2808
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19009
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:95039
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Nelaimės, kriminalai, gaisrai

2011 m. lapkričio 5 d., šeštadienis Nr.81 (1128)

Pabradėje jaunas vairuotojas mirtinai sužalojo vaikiną ir iš įvykio vietos pabėgo

Lapkričio 2 d. įregistruotas Vilniaus apsk. VPK Švenčionių r. PK VPS OVP viršininkės tarnybinis pranešimas, kad lapkričio 1 d. apie 22.55 val. Pabradėje, Vilniaus gatvėje, įvyko tragiškas eismo įvykis. Automobilis „Honda Civic“ partrenkė ir mirtinai sužalojo 18 metų pilietį E.O. Atvykus medikams ir apžiūrėjus nukentėjusįjį buvo konstatuotas mirties faktas. Lavonas nukreiptas į MRU Vilniaus TMI ekspertizei.

1993 m. gimusį jaunuolį partrenkusio automobilio vairuotojas iš įvykio vietos pabėgo. Vėliau tą pačią dieną automobilis aptiktas Molėtų gatvėje prie parduotuvės. Jame sėdėjusio vairuotojo 21 metų E.F. kraujas paimtas tyrimui. Įtariamasis vairuotojas uždarytas į areštinę.

Pasak pareigūnų, vyksta apklausos, istorija labai paini, o ikiteisminis tyrimas dėl eismo įvykio, matyt, bus perkvalifikuotas – tyrimas bus atliekamas dėl nužudymo.

 

Automobiliui įlėkus į griovį, sužaloti du žmonės

Spalio 26 d. įregistruotas Vilniaus aps. VPK Švenčionių r. PK KPS tyrėjo tarnybinis pranešimas, kad kelio Švenčionėliai –Sariai 1-ajame km. į pakelės griovį įvažiavo ir apvirto automobilis. Eismo įvykio metu nukentėjo žmonės, kurie buvo pristatyti į VšĮ Švenčionių rajono ligoninė Priėmimo skyrių. Po medikų apžiūros Č.A., gim. 1975 m., ir S.L., gim. 1978 m., paguldyti į Traumatologinį skyrių stebėti. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 1 d.

 

Įsigijo telefoną svetimu vardu

Spalio 24 d. įregistruotas Cirkliškio kaimo gyventojo A.K. pareiškimas, kad apgaulės būdu jo vardu buvo sudaryta sutartis su uždarąja akcine bendrove ir paimtas mobilaus ryšio telefonas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 182 str. 1 d.

 

Bandė perduoti narkotikų

Spalio 24 d. įregistruotas Vilniaus aps. VPK Švenčionių r. PK KPS tyrėjo tarnybinis pranešimas, kad Gruzijos pilietis V.K. bandė perduoti į Užsieniečių registracijos centro bendrabutį galimai narkotines medžiagas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 259 str. 1 d.

 

Vandalai užsimojo prieš automobilį ir namą

Spalio 24 d. įregistruotas Vilniaus miesto gyventojo V.V. protokolas - pareiškimas, kad Švenčionyse, Adutiškio gatvėje, prie baro „Ledakalnis“ esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje, muštynių metu, buvo apgadintas jam priklausantis automobilis „VW Passat“. Sulankstytas priekinis dešinės pusės sparnas, galinės dešinės puses durelės, išdaužtas dešinės pusės galinių durelių stiklas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 284 str. 1 d.

Gautas Pabradės miesto gyventojo A.I. pareiškimas, kad dažais ištepliota veranda ir suraižytos balkono plastikinės sienos. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 187 str. 1 d.

 

Rastas lavonas

Spalio 27 d. įregistruotas Vilniaus aps. VPK Švenčionių r. PK VPS PP tyrėjo tarnybinis pranešimas, kad Svirkų seniūnijoje, savo namuose, rastas J.U., gim. 1937 m., mot., lavonas. Smurto žymių rasta nebuvo. Lavonas nukreiptas į MRU Vilniaus TMI ekspertizei. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

 

Pavogė mišką

Spalio 28 d. įregistruotas Vilniaus miesto gyventojų R.S. ir J.A. pareiškimai, kad Sarių seniūnijoje iškirsta apie 130 kubinių metrų joms priklausančio miško. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 1 d.

 

Pavogė pinigus ir dokumentus

Spalio 30 d. įregistruotas Švenčionėlių seniūnijos gyventojos V.B. protokolas – pareiškimas, jog iš namų pavogta piniginė su 2000 litų ir asmens dokumentai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 1 d.

 

Savaitės įvykių suvestinė

Nuo 2011-10-24 iki 2011-11-02 Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariate užregistruoti tokie ypatingesni įvykiai ir nusikaltimai: 1 nusikaltimas žmogaus sveikatai, 25 viešosios tvarkos pažeidimai, 1 sukčiavimo atvejis, 2 vagystės, 6 eismo įvykiai, iš jų 2 įskaitiniai, kurių metu 1 žmogus žuvo ir 2 buvo sužaloti, sulaikyti 6 neblaivūs vairuotojai, rasti 4 lavonai, 25 asmenys nubausti už administracinės teisės pažeidimus, 9 kartus išvykta į šeimyninius ginčus.


http://www.policija.lt/svencioniupk/

Tel. 112, pasitikėjimo telefonas (8 387) 66411
 

 
Reklaminis skydelis