Mes turime 430 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4104
mod_vvisit_counterŠią savaitę:20305
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:96335
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

„Tele2“ naujiena: išmanieji rinkiniai, taupantys laiką ir pinigus

2016 m. vasario 24 d., trečiadienis, Nr.14 (1547)

Bandymas išsirinkti išmanųjį telefoną – maloni, bet daug laiko kainuojanti užduotis. Juk šiandien jų tokia gausybė! Dar sunkiau, jei ieškote ne tik telefono, bet ir tinkamo paslaugų plano. Norėdama klientams sutaupyti laiko ir pinigų, „Tele2” paruošė net keturis viliojančius rinkinius. Kiekviename iš jų – puikus išmanusis telefonas kartu su neribotais pokalbiais, žinutėmis ir 6 GB duomenų sparčiam naršymui.

 

Viskas apgalvota

„Išmaniųjų šiandien nori visi, nes jie patogūs, įperkami ir leidžia atlikti svarbias kasdienes funkcijas, kurių įprasti telefonai neturi. Pavyzdžiui, naršyti internete, peržiūrėti video turinį, daryti kokybiškas nuotraukas, naudotis žemėlapiais ir net matuoti fizinį aktyvumą. Išmaniuosius rinkinius sudarėme taip, kad klientai geriausiai išnaudotų telefono privalumus ir neskaičiuotų pokalbių minučių ar SMS, o interneto duomenų kiekis leistų atsipalaiduoti net ir aktyviausiems naršytojams“, – pasakojo Renata Kežionienė, prekių ženklo „Tele2“ vadovė.

Įsigyti vieną iš keturių išmaniųjų rinkinių galės „Tele2“ klientai, pasirašę 24 mėn. sutartį ir sumokėję pradinę 1 Eur įmoką už telefoną.

Į išmaniuosius rinkinius įtrauktas tas pats planas – „Pigiau“ su 6 GB interneto duomenų. Su juo skambučiai ir SMS žinutės į pagrindinius Lietuvos tinklus bus neriboti. Na, o jei išnaudoję suteiktus 6 GB norėsite internetu telefone naudotis ir toliau, papildomai jų galėsite užsisakyti telefono naršyklėje atsidarę tinklalapį narsyk.tele2.lt. 

 

Pasirinkimas ir stilingiems, ir praktiškiems vartotojams

Telefoną sau išsirinks tiek ieškantys patikrinto ir praktiško sprendimo, tiek norintys turėti stilingai atrodantį ir funkcionalų išmanųjį. Visi keturi išmaniųjų modeliai leis naudotis ypač greitu „Tele2“ mobiliuoju 4G internetu, kuris jau veikia 86 Lietuvos miestuose ir yra prieinamas 9 iš 10 šalies gyventojų.

Populiarusis „Samsung Galaxy Grand Prime“ yra vos 8,6 milimetro storio, tačiau turi įspūdingą 5 colių didelės raiškos ekraną ir galingą 1,2 GHz keturių branduolių procesorių. Telefonas ne tik nepriekaištingai veikia, bet ir džiugina 5 MP priekine kamera su itin plataus 85 laipsnių kampo objektyvu. Tai – tikras lobis asmenukių mėgėjams, leidžiantis į kadrą įtraukti daugiau žmonių ir foninių vaizdų. „Samsung Galaxy Grand Prime“ kartu su planu kainuos tik 14,5 Eur mėnesiui.

Stilingasis „Huawei P8 Lite“ vadinamas minimalizmo ir funkcionalumo deriniu. Šis išmanusis turi 13 MP bei 5 MP kameras, yra itin lengvas (131 g), plonas (77 mm) bei glotnus. „Huawei P8 Lite“ garsiakalbis neabejotinai išsiskiria rinkoje – jis pasižymi padidinta garso kamera, garso dažnių sustiprinimo technologija bei HDR triukšmo sumažinimu. Tai leidžia klausomai muzikai skambėti daug aiškiau ir ryškiau. „Huawei P8 Lite“ kartu su planu kainuos 18,5 Eur mėnesiui.

Praktiškieji „Samsung Galaxy A3 Dual SIM“ ir „Samsung Galaxy A3“ yra patys ploniausi rinkoje siūlomi „Samsung“ išmanieji. Solidumo ir elegancijos šių telefonų dizainui suteikia metalo korpusas ir skaidraus stiklo elementai. Nenusivils ir mėgėjai fotografuoti – ištobulinta priekinė kamera šiuose išmaniuose turi net 5 mln. taškų, o galinė kamera leidžia kokybiškai fotografuoti prieblandoje. „Samsung Galaxy A3 Dual SIM“ ir „Samsung Galaxy A3“ kartu su planu kainuos 16,5 Eur mėnesiui.

Daugiau apie „Tele2“ akcijas ir pasiūlymus galima sužinoti interneto svetainėje www.tele2.lt

 
Reklaminis skydelis