Mes turime 383 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3153
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19354
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:95384
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Televizorius iš „Teo“ – nuo 8 eurų per mėnesį

2016 m. balandžio 20 d. trečiadienis, Nr.28 (1561)

Naujas televizorius iš „Teo“ visą balandį lengviau nei ranka pasiekiamas. Populiariausi Lietuvoje „Samsung“ televizoriai esamiems ir naujiems „Teo“ klientams mokant dalimis ir be jokio papildomo pabrangimo kainuoja vos nuo 8 eurų per mėnesį.

„Pirkti televizorių mokant dalimis kaip už paslaugas yra labai patogu, nes nereikia mokėti visos sumos iš karto. Toks mokėjimo būdas užtikrina, kad kiekvieną mėnesį liks laisvų pinigų kitiems dalykams, pavyzdžiui, vasaros atostogoms“, – sako „Teo“ ir „Omnitel“ komercijos plėtros padalinio privatiems klientams vadovas Povilas Dapkevičius.

Jis atkreipia dėmesį, kad tai yra pasauliniu mastu nauja tendencija, kai šiuolaikinė įranga perkama ne kaip daiktai, o kaip paslauga. „Teo“ yra viena pirmųjų Lietuvoje pasiūliusi televizorių pirkimo būdą mokant dalimis.

 

Geras metas pirkti „Samsung“

„Teo“ ekspertų kruopščiai atrinkti televizoriai išsiskiria optimaliu kainos ir kokybės santykiu. LED ekranai užtikrina didelės raiškos vaizdą, gerą matomumą ir patogų valdymą net per mobilųjį telefoną.

„Statistika rodo, kad beveik kas antras Lietuvoje parduodamas televizorius yra „Samsung“. Todėl galima sakyti, kad šis gamintojas siūlo labiausiai lietuvių poreikius atitinkančius televizorius. Juos įsigiję „Teo“ klientai gali būti tikri, jog priėmė teisingą pasirinkimą tiek dėl kainos, tiek dėl kokybės“, – pažymi P. Dapkevičius.

Pirkti televizorių iš „Teo“ ne tik apsimoka, bet yra ir labai patogu. Kurjeris per vieną dieną jį pristatys tiesiai į namus ir užneš į bet kurį daugiabučio aukštą. Visus siūlomus televizorių modelius galima rasti ir užsisakyti internetu svetainėje teoparduotuve.lt, „Teo“ salonuose ar paskambinus telefonu 1817.

 

Naujas ekranas – geresnei televizijai

Turint naują televizorių vakarais žiūrėti savo mėgstamas laidas, filmus ir serialus yra tikras malonumas. Įsigijus televizorių iš „Teo“ kartu galima užsisakyti ir interneto bei TV paketą. Išmanioji „Teo“ televizija dabar leidžia daugiau kaip 100 populiariausių kanalų. Su išmaniąja „Teo“ televizija mėgstamų laidų ir filmų nepraleis nė vienas šeimos narys. Visų kanalų įrašai yra pasiekiami dvi savaites, juos galima atsisukti ir neribotai žiūrėti.

„Teo“ išmanioji televizija taip pat suteikia galimybę videonuomoje pasirinkti iš daugiau nei kaip 1500 filmų, žiūrėti populiariausių lietuviškų serialų „Nuovada“ ar „Moterys meluoja geriau“ ateities serijas ir kritikų įvertintus festivalio „Kino pavasaris“ filmus.

 
Reklaminis skydelis