Mes turime 308 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1925
mod_vvisit_counterŠią savaitę:12112
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:88142
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

„Tele2“ kviečia į telefonų išpardavimą

2016 m. birželio 29 d., trečiadienis, Nr.47 (1580)

Su „Tele2“ telefonai dabar dar pigiau. Operatorius paskelbė telefonų išpardavimą, ir siūlo išsirinkti sau tinkantį telefoną iš daugiau nei 20 atpigintų modelių.

Dauguma siūlomų įrenginių yra išmanieji. Juos galima pirkti su maža mėnesio įmoka – vos nuo 2 eurų/mėn.

Tai yra puiki galimybė įsigyti reikalingą telefoną pigiau. Į išpardavimą „Tele2“ įtraukė įvairių gamintojų telefonus: „Samsung“, HTC, LG, „Sony“, „Coolpad“, „Getnord“, „Asus“, tad kiekvienas išsirinks jo skonį ir poreikius atitinkantį modelį. Tereikia užsukti į interneto svetainę www.tele2.ltar artimiausią „Tele2“ saloną.

Išpardavimo telefonų mėnesio įmokos yra nuo 0,84 iki 16,21 eurų/mėn., o pradinės įmokos – nuo 1 iki 244 eurų. Telefoną išpardavimo kaina galima nusipirkti sudarant 24 mėnesių ryšio paslaugų sutartį.

 

Telefonai gali daugiau su 4G internetu

Absoliuti dauguma „Tele2“ klientų dabar perka išmaniuosius telefonus. Žmonės juos renkasi ne vien dėl didesnio funkcionalumo, bet ir dėl galimybės naudotis itin sparčiu 4G mobiliuoju internetu. Išmanieji patogūs ne tik pokalbiams, bet ir naršymui internete, fotografavimui, muzikos klausimui, video peržiūrai, žaidimams ir kitiems poreikiams.

Vasarą ypač svarbios tampa kelionės, o kai internetu galima naudotis neprisirišus prie laido, smagesnės tampa ir išvykos. Išmanusis telefonas gali pakeisti ir televizorių, ir namų kompiuterį, o nuvykę į sodybą galite džiaugtis tokiu pat greitu internetu kaip ir namuose.

Be to, interneto kainos dar ir nuolat mažėja. „Tele2“ visai šiai vasarai duomenis atpigino bent penkis kartus – visi klientai prie pagal sutartį turimo duomenų paketo galės už 1 eurą užsisakyti penkiskart daugiau duomenų. O išnaudojus ir juos – už 1 eurą dar tiek pat, ir taip toliau, kiek tik norisi, iki pat vasaros pabaigos.

„Tele2“ 4G ryšys jau prieinamas 98 proc. šalies gyventojų. Tinklo plėtra tiek įsibėgėjo, kad 4G internetu dabar padengiami mažiausi, iki 1000 gyventojų, turintys miestai. Greitas internetas veikia daugelyje pagrindinių kelių, aplink didesnius miestus, ir aprėptis toliau didėja.

Nuolat atnaujinamas „Tele2“ 4G ryšio padengimo žemėlapis skelbiamas operatoriaus svetainėje – ten galima pasitikrinti, ar greitasis internetas jau veikia vietovėje, kur gyvenate, ilsitės ar keliaujate.

Jau norite atsinaujinti telefoną, kviečiame ilgai nedelsti, nes išparduodamų telefonų kiekis ribotas. Daugiau apie „Tele2“ akcijas ir pasiūlymus galima sužinoti www.tele2.lt  arba apsilankius bet kuriame „Tele2“ salone.

 
Reklaminis skydelis