Mes turime 248 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:964
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19508
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:66834
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Nelaimės. Kriminalai. Gaisrai.

2016 m. liepos 9 d., šeštadienis, Nr.49 (1582)

Smurtavo žmona

Švenčionių rajono policijos komisariate trečiadienio rytą buvo gautas pranešimas apie nuo smurto nukentėjusį pilietį. Paaiškėjo, kad Joninių dieną apie 18 val. Švenčionėliuose, viename iš daugiabučių, tarpusavyje konfliktavo sutuoktiniai. Nuo savo žmonos fiziškai nukentėjo 30 metų vyras, kuris ir pateikė policijai pareiškimą apie incidentą.

 

Pavogė avilius su bitėmis

Pliauškių kaimo (Švenčionių r.) gyventojas penktadienį, liepos 1 d., po pietų pranešė policijai pastebėjęs, kad iš jo sodybos dingo trys aviliai su bitėmis. Garbaus 75 metų amžiaus nukentėjęs vyras patikino, kad jam padaryta žala siekia 320 eurų.

Aplinkybes aiškinasi Švenčionių r. PK tyrėjai

 

Susidūrė lengvasis automobilis ir sunkvežimis

Trečiadienį, vidurdienio metu, kelio Vilnius-Zarasai 58 kilometre įvyko avarija. Į įvykio vietą atskubėjusiems Vilniaus aps. Švenčionių r. PK pareigūnams teko konstatuoti liūdną žinią: susidūrė lengvasis automobilis „Toyota Corola“ ir sunkvežimis „Mersedes Benz“. Paaiškėjo, kad „Toyotą“ vairavo 29 metų vilnietė, o prie sunkvežimio vairo įvykio metu buvo 56 metų vyras iš Prienų rajono. Pareigūnai patikrino abiejų transporto priemonių vairuotojų blaivumą. Jie buvo blaivūs (nustatyta 0.00 prom.). Eismo įvykio metu nukentėjusi „Toyota Corola“ vairuotoja patyrė galvos smegenų sutrenkimą bei dviejų kairės kojos pirštų lūžius. Moteris išvežta į Vilniaus Lazdynų Respublikinę universitetinę ligoninę. Sunkvežimio vairuotojui sužalojimų pavyko išvengti.

Įvykio aplinkybes aiškinasi Švenčionių r. PK tyrėjai.

 

Savaitės statistika

Nuo 2016-06-27 iki 2016-07-04 Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariate iš viso užregistruota 119 informacinių pranešimų, pradėti 6 ikiteisminiai tyrimai, surašyti 86 administracinės teisės pažeidimų protokolai. Per savaitę 44 asmenys nubausti už KET pažeidimus, sulaikytų neblaivių vairuotojų nebuvo, 1 vairuotojas be vairuotojo pažymėjimo, 9 asmenys buvo neprisisegę saugos diržų, sulaikyta net 12 neblaivių dviratininkų. 1 vairuotojas nepakluso reikalavimui sustoti. Per šį laikotarpį 3 chuliganizmo atvejai ir 4 asmenys sulaikyti neblaivūs viešose vietose. Į komisariatą pristatyti 3 asmenys, 2 iš jų buvo neblaivūs.

Švenčionių r.PK inf.