Mes turime 355 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1440
mod_vvisit_counterŠią savaitę:11627
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:87657
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Nelaimės. Kriminalai. Gaisrai.

2016 m. liepos 13 d., trečiadienis, Nr.50 (1583)

Nuo vyrų nukentėjo dvi moterys

Švenčionių rajono policijos komisariate pirmadienio rytą buvo gautas pranešimas apie nuo smurto nukentėjusią moterį. Paaiškėjo, kad sekmadienio vakare apie 21 val. Švenčionių miete, viename iš privačių namų, tarpusavyje konfliktavo buvę sutuoktiniai. 38 metų moterį skaudžiai sumušė buvęs jos 41 metų vyras.

Kita moteris (53 metų) policijai pranešė, kad Prienų kaime (Švenčionių r.) savo namuose susikivirčijo su 61 metų vyru. Konfliktui įgaunant pagreitį, vyras pradėjo kumščiais talžyti moterį, mušė ją per galvą, kelis kartus kojomis spyrė į pilvą. Nukentėjusiai po tokio išpuolio sutriko sveikata.

 

Iš sodybos dingo automobilis

Šilinės kaimo (Švenčionių r.) gyventojas pirmadienį, liepos 4 d., atvykęs į savo sodybą Mūrinės kaime pasigedo „VW Multivan“ markės automobilio. Prieš metus vienai iš verslo įmonių priklausantį automobilį palikęs sodyboje, atvykęs jo nerado.

 

Iš senolės pavogė kortelę ir pinigus

Simaniškės kaime (Švenčionių r.) gyvenanti garbaus 85 metų moteris pagalbos kreipėsi į policiją. Ji tikino savo rankinėje pasigedusi banko kortelės ir 150 eurų. Paaiškėjo, kad kažkas nugvelbė iš senolės banko kortelę ir ištuštino jos banko sąskaitą. Moteris apgailestavo, gal elgėsi neapdairiai, mat PIN kodą buvo užrašius ant lapelio ir laikė kartu su kortele. Talkinant banko tarnautojams, pavyko sužinoti, kad pinigus nedorėlis išgrynino prie parduotuvės „Maxima“ Švenčionių mieste. Nukentėjusiai padaryta žala siekia 400 eurų.

 

Savaitės statistika

Nuo 2016-07-04 iki 2016-07-10 Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariate iš viso užregistruota 78 informaciniai pranešimai, pradėti 5 ikiteisminiai tyrimai, surašyti 54 administracinės teisės pažeidimų protokolai. Per savaitę 44 asmenys nubausti už KET pažeidimus, sulaikyti 2 neblaivūs vairuotojai, 2 vairuotojai be vairuotojo pažymėjimo, 6 asmenys buvo neprisisegę saugos diržų, sulaikyti 5 neblaivūs dviratininkai. Per šį laikotarpį užregistruota 10 viešosios tvarkos pažeidimų, iš jų 5 chuliganizmo atvejai ir 5 asmenys sulaikyti neblaivūs viešose vietose. Į komisariatą pristatyti 8 asmenys ir 5 iš jų buvo neblaivūs.

Švenčionių r.PK inf.

 
Reklaminis skydelis