Mes turime 332 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5247
mod_vvisit_counterŠią savaitę:15434
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:91464
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Nelaimės. Kriminalai. Gaisrai.

2016 m. liepos 27 d., trečiadienis, Nr.54 (1587)

Sumušė neblaivus sutuoktinis

Taip pat pirmadienį, Liepos 18 d., policijos pareigūnams teko ieškoti pasislėpusio įtariamojo smurtu Švenčionėlių miesto gyventojo. Žiauriai sumušta penkiasdešimtmetė moteris kreipėsi pagalbos į policiją. Ji teigė, kad kilus konfliktui tarp sutuoktinių, neblaivus vyras kumščiais trankė moterį ir brutaliai koja kelis kartus spyrė jai į veidą. Dėl stipriai sutrenktos galvos bei kitų patirtų sužalojimų moteris išvežta į Vilniaus RVUL neurochirurgo konsultacijai. Vyriškis iš namų paspruko.

Įvykis tiriamas. Asmuo, kaltinamas sukėlęs kitam žmogui fizinį skausmą ar sutrikdęs sveikatą, yra baudžiamas laisvės apribojimu arba areštu, arba laisvės atėmimu iki trejų metų.

 

Sumokėjo pinigus, o prekės negavo

Svirkiškių kaimo gyventojas (Pabradės sen.) pranešė, kad pasinaudojęs elektroninės bankininkystės sistemos galimybe padarė mokestinį pavedimą. Už prekę sumokėjo 210 eurų (pavedimu) į „Skelbiu.lt“ tinklapyje nurodytą sąskaitą. Vyras nerimavo, kad atlikęs mokėjimą š.m. liepos 17 d. iki šiol, praėjus jau penkioms dienoms nuo apmokėjimo, prekės dar negavo. Šio įvykių aplinkybes aiškinasi Švenčionių r. PK tyrėjai. Sukčiautojai, kurie apgaule įgijo svetimą turtą, gali būti baudžiami ir laisvės atėmimu iki trejų metų.

 

Pasiklydusį senolį rado tik kitą dieną

Švenčionių rajono policijos komisariate vėlų ketvirtadienio, liepos 21 d., vakarą, apie 11 val., buvo gautas pranešimas, kad šeimos nariai prašo surasti 80 metų amžiaus vyrą. Švenčionėliuose gyvenanti šeima ketvirtadienio rytą išsiruošė į mišką grybauti bei uogauti. Vakarop, apie 19 valandą, moteris su dukra, kaip ir buvo sutarta, atėjo prie automobilio. Tuo tarpu vyras sutartoje vietoje ilgokai nesirodė. Moterys pamanė, kad jis galėjo būti namuose ir išvažiavo iš miško. Grįžusios namo, vyro nerado. Mobilaus telefono pasiklydėlis neturėjo.

Kitą dieną senolis buvo surastas. Švenčionių policininkams talkino Ignalinos rinktinės kinologas su tarnybiniu šunimi.

 

Savaitės statistika

Nuo 2016-07-18 iki 2016-07-24 Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariate iš viso užregistruoti 96 informaciniai pranešimai, pradėti 5 ikiteisminiai tyrimai, surašytas 51 administracinės teisės pažeidimų protokolas. Per savaitę 26 asmenys nubausti už KET pažeidimus, sulaikyti 2 neblaivūs vairuotojai, 2 vairuotojai be vairuotojo pažymėjimo, 8 asmenys buvo neprisisegę saugos diržų, sulaikyti 2 neblaivūs dviratininkai. Per šį laikotarpį užregistruoti 25 viešosios tvarkos pažeidimai, iš jų 2 chuliganizmo atvejai ir 12 asmenų sulaikyti neblaivūs viešose vietose. Į komisariatą pristatyti 7 asmenys, 5 iš jų buvo neblaivūs.

Švenčionių r.PK inf.

 
Reklaminis skydelis