Mes turime 304 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5619
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19479
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:91836
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Bendrauk kiek širdis geidžia vos už 1 Eur/mėn.

2016 m. rugsėjo 28 d., trečiadienis Nr.72(1605)

Rudenį krenta ne tik obuoliai, bet ir pasiūlymų kainos. Populiariausia išankstinio mokėjimo paslauga „Pildyk“ skelbia ypatingą pasiūlymą savo draugams.

Esi ištikimas tradicijoms ir labiausiai mėgsti pokalbius telefonu bei trumpąsias žinutes? Mėgstamas ir populiarus „Pildyk“ planas SM dabar kainuoja tik 1 Eur/mėn. vietoje buvusių 2,46 Eur/mėn. Skamba puikiai, tiesa?

O dar geriau yra tai, kad „Pildyk“ draugų yra tiek daug, kad nemokamai ir neribotai bendrauti galėtum su beveik kas trečiu žmogumi Lietuvoje. Kai „Pildyk“ draugų tokia gausybė, bendrauti galima nors ir ištisą parą.

Užsisakęs šį planą galėsi visą mėnesį skambinti ir rašyti SMS žinutes visame „Pildyk“ tinkle nemokamai. Kiek? O gi kiek nori, nei pokalbių laikas, nei žinučių skaičius nėra ribojamas. Kad būtų dar geriau, suteikiama ir nemokamos SMS žinutės „Tele2“ tinkle. Čia tai bent, vos už 1 Eur/mėn. galėsi nemokamai bendrauti su puse Lietuvos, taip taip, net su 1,7 milijono gyventojų.

Būti „Pildyk“ draugų rate tikrai apsimoka. Pasinaudok pasiūlymu ir pakviesk tą padaryti draugus ir artimuosius – bus smagiau ir visi sutaupysite.

Daugiau apie „Pildyk“ planus bei specialias akcijas galima sužinoti interneto svetainėje www.pildyk.lt.

 
Reklaminis skydelis