Mes turime 252 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:928
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19472
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:66798
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Nelaimės. Kriminalai. Gaisrai.

2016 m. spalio 5 d., trečiadienis Nr.74 (1607)

Plėšikai trenkė šeimininkui ir „apšvarino“

Rugsėjo 29 d. į rajono policijos komisariato pareigūnus kreipėsi 26 metų Pabradės gyventojas su pranešimu apie vagystę. Nukentėjęs jaunas vyras pasakojo, kad į jo gyvenamojo namo duris pasibeldė du vyriškiai. Atidarius duris, vienas iš neprašytų svečių smogė namo savininkui kumščiu per veidą, o kitas griebė jį už kaklo ir nepaleido tol, kol pirmasis smurtautojas „švarino“ butą. Įsibrovėliai pagrobė kompiuterį, du telefonus ir pinigus. Iš viso padaryta žala siekia 700 eurų.

 

Pavogė medieną

Rugsėjo 26 d. į rajono policijos komisariato pareigūnus kreipėsi 56 metų Cirkliškio kaimo gyventoja ir pranešė sužinojusi, kad jai priklausančiame miško sklype yra išpjauta ir kažkur išgabenta mediena. Miško plotas yra Margumiškio kaimo teritorijoje. Nuostolis tikslinamas.

 

Smurtautojas areštinėje

Rugsėjo 26 d. apie smurtaujantį sugyventinį policijai pranešė 36 metų moteris. Apie aštuntą valandą ryto savo namuose Pabradėje, Miškininkų gatvėje, ją užpuolė ir sumušė 24 metų vyras. Sugyventinis, būdamas neblaivus, pradėjo jėga aiškintis santykius ir kelis sykius rankomis trenkė moteriai į galvą, krūtinę, taip pat spardė ją kojomis, taip sukeldamas fizinį skausmą. Smurtautojas sulaikytas ir uždarytas į Švenčionių r. PK areštinę.

 

Pavogė 90 l dyzelino

Apie dyzelinio kuro vagystę policiją informavo 79 metų Kasčiukų kaimo gyventojas. Ankstų šeštadienio, spalio 1 d., rytą senolis policijai pranešė, kad po nakties pastebėjo, jog yra išlaužtas jam priklausančio garažo spynos laikiklis. Nukentėjęs vyras mano, jog tokiu būdu ilgapirščiai pateko į vidų ir iš traktoriaus MTZ pavogė 90 litrų dyzelinio kuro. Padaryta žala siekia 100 eurų.

 

Savaitės statistika

Nuo 2016-09-25 iki 2016-10-02 Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariate užregistruota: 83 informaciniai pranešimai, pradėti 6 ikiteisminiai tyrimai, išaiškinti 79 administraciniai teisės pažeidimai.

Per savaitę išaiškinta 18 KET pažeidimų: 3 neblaivūs vairuotojai, 1 - be vairuotojo pažymėjimo, nubaustas 1 pėstysis. Konfiskuota 6 pakeliai neteisėtai gaminamų cigarečių. Į PK pristatyti 5 asmenys, 3 iš jų neblaivūs. Areštinėje per savaitę buvo 14 asmenų. Per šį laikotarpį užregistruoti 38 viešosios tvarkos pažeidimai, iš jų 1 chuliganizmo atvejis ir 3 asmenys sulaikyti neblaivūs viešose vietose. Įžeidinėjo pareigūnus ir bandė jiems pasipriešinti 3 asmenys.

Švenčionių r.PK inf.