Mes turime 573 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2707
mod_vvisit_counterŠią savaitę:21128
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:102877
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Maltiečiai spalį skelbia senjorų mėnesiu ir kviečia į renginius

2016 m. spalio 15 d., šeštadienis Nr.77 (1610)

2016-ieji Lietuvoje paskelbti vietos bendruomenių metais. O ką reiškia būti bendruomenės nariu? Tai bendri poreikiai ir interesai, tai bičiuliška kaimynystė nelaimėje ir džiaugsme. Šiomis vertybėmis vadovaudamiesi Švenčionėlių maltiečiai tradiciškai spalį skelbia senjorų mėnesiu ir kviečia visus miestelio ir apylinkės gyventojus prisidėti prie bendrų renginių. Būkime jautrūs ir nuoširdūs šalia gyvenančiam senoliui, pastebėkime, jei jis vienišas, jei jam reikalinga mūsų pagalba ir dėmesys.

Kad bendruomenės ryšiai taptų šiltesni bei glaudesni, kad ir senas, ir jaunas padraugautų, kartu pasidžiaugtų kaimynyste, spalvotu rudeniu, maltiečiai visus kviečia į koncertą. Jame dalyvaus vietiniai vaikų ir suaugusiųjų šokių bei dainų kolektyvai. Tai kultūros namų šokių kolektyvas „Senjorai“, vaikų meno mokyklos auklėtiniai, Linkmenų kaimo bendruomenės etnografinis ansamblis „Linkmena“ ir kt.

Po koncerto bendruomeniškumo reikalus aptarsime, pasidžiaugsime vieni kitais prie arbatos puodelio ir rudeniškų vaišių. O koks gi šiltos draugystės vakaras be šokių, žaidimų ir dainų? Bus ir jų.

Maltiečiai ir partneriai, Švenčionėlių kultūros centras kviečia visus senjorus spalio 16 dieną 14 valandą į sekmadienio popietę kultūros centre. Laukiame Jūsų atvykstančių su anūkais, vaikais, kaimynais ir draugais. Stipri bendruomenė – tai stiprūs tarpusavio ryšiai ir atida kiekvienam jos nariui.

Švenčionėlių grupės maltiečiai