Mes turime 305 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5948
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19808
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:92165
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Išdalinti fotokonkurso „Mano augintinis – mano šeimos narys“ apdovanojimai

2016 m. spalio 19 d., trečiadienis Nr.78 (1611)

Spalio 4-ąją buvo minima Pasaulinė gyvūnijos diena – šv. Pranciškus. Švenčionių VMVT rugsėjo mėnesį organizavo fotokonkursą 5-12 klasių moksleiviams „Mano augintinis – mano šeimos narys“, kuris kaip tik ir buvo skirtas Pasaulinei gyvūnijos dienai. Nors konkursas buvo organizuotas pirmą kartą, bet, kaip sakoma, pirmas blynas neprisvilo, nes sulaukta tikrai įdomių fotografijų. Kaip ir reikėjo tikėtis, moksleiviai daugiausia fotografavo šuniukus, kačiukus, t.y. tuos gyvūnus, kurie dažniausia ir tampa tikrais šeimos nariais.

Vertinimo komisijai buvo nelengva išskirti pačias gražiausias fotografijas, bet po ilgų svarstymų nugalėto laurai atiteko Agnei Semėnaitei už fotografiją „Šeimynėlė“. Antrą vietą laimėjo Ramunė Vilkoit, o trečią – Neringa Rožko ir Agnieška Jundo. Prizai ir diplomai ne tik nugalėtojoms, bet ir kitiems konkurso dalyviams buvo įteikti spalio 4-ąją Švenčionių VMVT. Čia Švenčionių VMVT viršininkas Gediminas Adomavičius pirmiausia susirinkusiems parodė ir pakomentavo konkursui atsiųstas fotografijas, o po to įteikė nugalėtojoms prizus ir diplomus. Neliko nuskriausti ir kiti konkurso dalyviai, jie gavo padėkos raštus. Tai, kad fotokonkursas sulaukė dėmesio, akivaizdus įrodymas, jog moksleiviai ne tik fotografuoja savo augintinius, bet jais rūpinasi, myli, o meilė mažiesiems mūsų draugams, už kuriuos esame atsakingi, ir to išmokstame nuo vaikystės, yra puiki gerumo pamoka ateičiai.

Algis JAKŠTAS

 
Reklaminis skydelis