Mes turime 318 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5383
mod_vvisit_counterŠią savaitę:15570
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:91600
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Kodėl geriau filmus ir serialus žiūrėti per „Viaplay“?

2016 m. lapkričio 5 d., šeštadienis Nr.82 (1615)

„Tele2“ pristato dar vieną galimybę iš savo išmaniojo telefono ir 4G mobiliojo interneto gauti daugiau naudos. Operatorius siūlo vaizdo turinio paslaugą „Viaplay“, kur rasite galybę filmų, animacijos, dokumentikos, TV laidų, serialų ir sporto transliacijų.

„Viaplay“ leidžia mėgstamą vaizdo turinį žiūrėti už gerą kainą, aukštos kokybės, legaliai ir patogiai – visur, kur veikia internetas. Tuo įsitikinti paprasta – paslaugą galima 30 dienų išbandyti nemokamai.

Paslaugos išskirtinumas yra tai, kad turinys pritaikomas Lietuvai – papildomas subtitrais, įgarsinamas lietuviškai, o sporto varžybas komentuoja lietuvių komentatoriai.

 

Visada yra, ką žiūrėti

„Viaplay“ jau siūlo tiek turinio, kad jo užteks ilgam, ir pasiūla toliau plečiama. Iki metų pabaigos filmų, serialų, dokumentikos ir turinio vaikams bus jau 5000 valandų.

„Viaplay“ filmų, serialų, dokumentikos ir turinio vaikams pakete – didžiausių kino ir TV studijų „20th Century Fox“, „NBC International“, „CBS“, „Lionsgate“, „Fox International“, „Warner Bros“, „Viacom“ ir vietos gamintojų kūriniai.

Pavyzdžiui, čia galima patogiai žiūrėti populiarius lietuviškus serialus „Naisių vasara. Sugrįžimas“, „Moterys meluoja geriau“ ir kitus.

 

Ypač geras sporto pasirinkimas

Paslaugų paketas „Viaplay sportas“ be viso pagrindinio turinio pasiūlys ir svarbiausių sporto varžybų transliacijas.

Ji užsisakę krepšinio gerbėjai galės žiūrėti „Eurolygos“ varžybas. Futbolo žiūrovams – UEFA Čempionų ir Europos lygų, UEFA Supertaurės, Anglijos „Premier“ ir FA taurės lygų, Vokietijos „DFB Pokal“ varžybos.

Ledo ritulio aistruoliams – Kontinentinės ledo ritulio lygos ir Pasaulio ledo ritulio čempionato varžybos. O auto- ir motosporto mėgėjams – Formulės-1 ir MotoGP lenktynės.

Taip pat „Viaplay“ rodo bokso varžybas, lengvąją atletiką, dviračių sporto ir kitas transliacijas. Sporto transliacijas, rodytas per „Viasat Sport Baltic“ kanalą, „Viaplay“ žiūrovai gali žiūrėti ne tiktai tiesiogiai, bet ir 48 valandas po transliacijos.

 

Visur, kur veikia internetas

Per „Viaplay“ savo pamėgtą turinį galite žiūrėti bet kur ir bet kada. Tam tereikia interneto ryšio ir planšetės, telefono arba kompiuterio. Tą daryti galima paslaugos svetainėje www.viaplay.ltir telefonuose ar planšetėse, atsisiuntus programėlę įrenginiui su „Android“ ar „iOS“ operacine sistema.

Naudojimuisi „Viaplay“ reikia tiktai interneto, o tai patogu, nes filmus ir sportą leidžia žiūrėti netiktai namuose, bet ir keliaujant, nuvykus į svečius ar laukiant eilėje.

„Tele2“ klientai paslauga galės naudotis praktiškai visur. Greitasis „Tele2“ 4G internetas prieinamas jau 99 proc. šalies gyventojų. Prie tokios aprėpties artėja ir dar greitesnis 4G+ internetas. Juo gali naudotis jau 63 proc. gyventojų.

 

Viaplay“ privalumai

Patogu ir tai, kad pradėję žiūrėti filmą galėsite bet kada sustabdyti, o vėliau pratęsite toje pačioje filmo vietoje, net jei tą darysite kitame įrenginyje.

Jeigu jūs norite žiūrėti savo serialą, o vaikas rinksis animacinį filmuką, tai nebus problema – kiekvienas gali žiūrėti savo turinį atskirai ir tuo pat metu, nes „Viaplay“ leidžia žiūrėti skirtingą turinį per du įrenginius vienu metu. Taigi nebereikės su šeimos nariais ginčytis, kieno dabar eilė – sporto varžybų ar serialo.

Užsienio turinys yra puikiai pritaikytas Lietuvos žiūrovams. Didelė dalis turinio yra įgarsinta lietuviškai, taip pat yra galimybė žiūrėti su subtitrais (lietuvių, anglų, rusų k.). Galėsite kartu pramogauti ir mokytis, o tobulinti užsienio kalbos įgūdžius bus paprasčiau.

 

Išbandykite nemokamai

„Tele2“ siūlo išbandyti paslaugą nemokamai net 30 dienų. Tai galite padaryti www.tele2.lt.Jums bus suteiktas paslaugos paketas, kurio vertė 6,99 Eur/mėn. Paketą sudaro filmai, populiariausi serialai, animacija vaikams, įdomioji dokumentika.

Vėliau nusprendę užsisakyti paslaugą, galėsite pasirinkti iš dviejų mokėjimo planų. Už 6,99 Eur/mėn. gausite visą „Viaplay“ turinį, išskyrus tiesiogines sporto transliacijas. Norintiems papildomai stebėti sporto transliacijas paketas kainuos 9,99 Eur/mėn.

Mokestis už „Viaplay“ bus įtraukiamas į „Tele2“ paslaugų sąskaitą. Jokių papildomų mokesčių ir ilgalaikių sutarčių čia nėra. Jei nuspręsite, kad nenorite tęsti naudojimosi paslauga, jos galėsite atsisakyti bet kuriuo metu, ir mokestis bus nebetaikomas nuo ateinančio mėnesio.

Daugiau informacijos apie paslaugą – www.tele2.lt/viaplay.

 
Reklaminis skydelis