Mes turime 275 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:402
mod_vvisit_counterŠią savaitę:16603
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:92633
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Pasiūlyta galimybė savanoriauti autoklube Švenčionyse

2016 m. gruodžio 14 d., trečiadienis Nr.94 (1627)

Teikiant savanoriškos veiklos organizavimo paslaugas projekte „Atrask save“ jauniems žmonėms nuo 14 iki 29 metų suteikiama galimybė įgyti patirties savanoriaujant įvairaus profilio (meno, aplinkosaugos, sporto, socialinės srities, sveikatos apsaugos ir kt.) organizacijose, įstaigose, institucijose. O dabar tokia galimybė atsirado ir autoklube „4x4 Švenčionys“ (akredituotas nuo 2016 m. lapkričio 1 d.).

Autoklubas „4x4 Švenčionys“ – tai jauna, veržli ir didelių tikslų turinti asociacija, skaičiuojanti jau penkerius gyvavimo metus. Klubo tikslas – suburti ir vienyti jaunimą, besidominantį automobiliais ir automobilių sportu. „4x4 Švenčionys“ nuolat ieško būdų, kaip sudaryti sąlygas automobilių gerbėjams keistis naudinga informacija ir bendrauti. Teikia organizacinę ir techninę pagalbą klubo nariams. Autoklubas vykdo variklinių transporto priemonių ir variklių detalių gamybą, techninę priežiūrą ir remontą. Klubas organizuoja įvairius organizacijos tikslų įgyvendinimui skirtus renginius, bendrauja su informavimo priemonių atstovais.

Savanoris turi galimybę dalyvauti organizacijos veiklose: motorinių transporto priemonių ir variklių detalių gamyboje, techninės priežiūros ir remonto veikloje, renginių organizavime (pagalba organizuoti kultūrinius renginius, kalendorines šventes, susitikimus su įdomiais žmonėmis bei specialistais, informacijos apie renginius sklaida, pagalba paruošiant patalpas ir kt.), pagalba organizuojant projektuose ir įgyvendinant numatytas veiklas, administruoti projektus ir kt. Savanorystės trukmė nuo 20 iki 25 val. per savaitę, todėl per dieną savanoriavimui reiktų skirti nuo 4 iki 5 val., esant būtinumui (organizuojant renginį) darbas vyktų ir šventinėmis dienomis. Darbo grafikas derinamas su kiekvienu savanoriu atskirai. Savanoriams vadovauti paskirtas atsakingas asmuo, kuris prižiūri darbų eigą ir suteikia visą savanoriams reikalingą informaciją. Jeigu iškiltų problemos ar neaiškumai, jis padėtų juos išspręsti.

„Švenčionių krašto“ laikraštyje jau ne kartą buvo rašyta apie projekte „Atrask save“ dalyvaujančius jaunuolius, taip pat ir apie įvairių veiklos sričių savanorius. Autoklube „4x4 Švenčionys“ savanoriaujantis Sergej Štukin taip pat mielai pasidalino savo įspūdžiais ir patirtimi savanoriaujant. „Nuo 2016 m. lapkričio 10 d. sėkmingai savanoriauju autoklube „4x4 Švenčionys“ ir esu labai patenkintas naująja veikla, įgaunu vis daugiau įgūdžių dirbdamas komandoje, vykdydamas klubo numatytas veiklas. Džiaugiuosi pasirinkęs savanorystę autoklube, jaučiuosi naudingai ir prasmingai leidžiantis laiką. Tad kviečiu jaunimą prisijungti prie šios puikios ir veiklios komandos“, – pasakojo S.Štukin.

Gyveni Švenčionyse? Turi laisvo laiko ir domiesi automobiliais bei automobilių sportu? Turi organizacinių gebėjimų, esi sąžiningas, atviras naujovėms ir turi gebėjimų dirbti komandoje? Mes turime tau pasiūlymą. Ką manai apie savanorystę autoklube „4x4 Švenčionys“?

Norinčiam savanoriauti asmeniui reikia susisiekti su Vietos JGI koordinatore Ramune Jakubėniene (el. paštas: ramune.jakubeniene@gmail.com, mob.tel.: +370 625 93390) arba su savanorystės mentore Tatjana Kuznecova (el. paštas: svencioniuturizmas@gmail.com , mob.tel.: +370 694 47920).

 
Reklaminis skydelis