Mes turime 373 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2540
mod_vvisit_counterŠią savaitę:18741
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:94771
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

„Tele2“ Kalėdinės dovanos pradžiugins ir padės sutaupyti

2016 m. gruodžio 17 d., šeštadienis Nr.95 (1628)

Artėja gražiausios metų šventės, kurios atneša ne tik džiaugsmą, bet ir jaudulį, o ką padovanoti artimajam? Su „Tele2“ Kalėdiniais pasiūlymais ne tik sutaupysite, bet ir dovanomis pradžiuginsite artimuosius arba save.

Vertingas dovanas daliname įsigyjantiems populiariuosius išmaniųjų „Huawei“ ir „Samsung“ telefonų modelius, pasirinkus mokėjimo planą nuo 9 Eur/mėn. bei sudarant 24 mėn. sutartį.

Pirkdami išmanųjį „Samsung“ telefoną, dovanų gausite išorinę bateriją arba belaidę garso kolonėlę. O įsigyjantiems „Huawei“ modelio išmaniuosius padovanosime belaidę kolonėlę, „Huawei“ dovanų dėžutę arba telefono automobilinį laikiklį. Dovana priklauso nuo perkamo telefono modelio.

 

Pirkite išmanųjį ir gaukite dovanų už 1 centą

Pirkdami „Huawei P9“ išmanųjį telefoną, dovanų gausite„Huawei“ dovanų dėžutę, kurioje rasite asmenukių lazdą, adapterį su USB ir greitą kroviklį arba išorinę bateriją. Dovanos vertė yra 45 Eur.

Kartu su naujuoju „Huawei Nova“ modeliu jums padovanosime „JBL Flip 3“ belaidę garso kolonėlę, kurios vertė 119 Eur. Kolonėlė pasižymi neįtikėtinai aukštu garso lygiu, yra atspari vandeniui, todėl galėsite drąsiai naudoti tiek žiemą, tiek vasarą, o įkrauta groja net iki 10 valandų.

Įsigiję „Huawei P9 Lite“ dovanų gausite patogų magnetinį telefono laikiklį, skirtą naudoti automobilyje, kad keliaudami galėtumėte saugiai bendrauti ar naudotis navigacija. Laikiklis yra labai paprastai ir patogiai tvirtinamas. „IDeal of Sweden“ laikiklio vertė – 23,90 Eur.

 

„Samsung“ gerbėjams taip pat yra iš ko rinktis

Pirkdami „Samsung S7 Edge“ dovanų gausite net 199 Eur vertės belaidę garso kolonėlę „Samsung Level Box Pro“. Patrauklus dizainas ir užtikrinta garso kokybė klausant muzikos, žiūrint filmus ar kalbant telefonu net ir dideliame kambaryje. Kolonėlę galima sinchronizuoti su dviem ar daugiau išmaniųjų įrenginių, taigi ja džiaugtis galės keli šeimos nariai.

Kartu su „Samsung J7 2016“ ir „Samsung S6“ jums priklausys „Samsung“ išorinė baterija, su kuria galėsite įkrauti savo telefoną, kad ir kur bebūtumėte.

 

Pasiūlymas jūsų namams

Švenčių metu, kai namai būna pilni sugužėjusių šeimos narių ir artimųjų, pasirūpinkite mobiliuoju internetu namams. Visi šeimos nariai galės neribotai naršyti ir dalintis šventinėmis nuotraukomis internete, žiūrėti filmus ar klausytis mėgiamos muzikos.

Pasinaudokite pasiūlymu ir įsigykite neribotą internetą namams bei gaukite dovaną – 269 Eur vertės išmanųjį „Huawei P9 Lite“ vos už 1 Eur. Neribotu internetu naudosis visa šeima, o išmanųjį galėsite pasilikti sau arba padovanoti.

Dabar neribotas 4G mobilusis internetas namams kainuoja 19 Eur/mėn. vietoje 24 Eur/mėn. Pasirinkus šį planą, „Huawei 4G“ modemas jums kainuos tik 1 Eur. Modemą labai paprasta prijungti, tereikia elektros lizdo, o vienu metu galima prijungti net iki 10 įrenginių. Pasiūlymas galioja sudarant 24 mėn. sutartį.

Šventiniai pasiūlymai jau laukia jūsų, tad skubėkite į artimiausią „Tele2“ saloną arba www.tele2.lt

 
Reklaminis skydelis