Mes turime 425 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4095
mod_vvisit_counterŠią savaitę:20296
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:96326
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Atnaujintame Švenčionių „ERGO Insurance“ padalinyje – šventinė loterija

2016 m. gruodžio 23 d., penktadienis Nr.96 (1629)

Švenčionys vis labiau gražėja ir atsinaujina. Prie teigiamų permainų prisideda ir verslas – miesto centrinėje dalyje, A.Rymo g. 10, esantis Europos bendrovės „ERGO Insurance“ padalinys lankytojus, kurie rūpinasi savo, artimųjų ir turto saugumu, pasitinka atsinaujinusiomis, šiuolaikiškomis ir jaukiai įrengtomis patalpomis. Gyventojai taip pat turi progą atnaujinti savo namus dalyvaujant šventinėje loterijoje, kurios prizai – net penki didžiulės įstrižainės išmanieji televizoriai.

„Jau pajutome pirmuosius pokyčius – po atsinaujinimo mūsų biuras tapo labiau pastebimas, išaugo lankytojų srautas, čia dažniau užsuka pro šalį einantys švenčioniškiai. Viduje juos pasitinka erdvi, šviesi ir patogi klientų aptarnavimo zona, kurioje klientų patogumui įdiegtas ne vienas šiuolaikinis technologinis sprendimas, įrengta patogi laukimo salelė“, – sako Jelena Simonenko, „ERGO Insurance“ Švenčionių padalinio vadovė.

„ERGO Insurance“ Švenčionių padalinys įsikūręs centrinėje miesto dalyje, kurią lengva pasiekti tiek automobiliu, tiek pėsčiomis – atvykę automobiliu klientai savo transporto priemonei vietą ras automobilių stovėjimo aikštelėje prie pastato. Šalia įsikūrusios parduotuvės, bankų skyriai, maitinimo įstaigos, todėl gyventojai gali susitvarkyti visus reikalus vienu kartu.

Teiraujamės J. Simonenko, kokie draudimo produktai aktualiausi švenčioniškiams. Pasak jos, vietos gyventojai dažniausiai rūpinasi automobilio saugumu ir renkasi privalomąjį civilinės atsakomybės ir KASKO draudimus. Regiono ypatumas – didelis kelionių draudimo poreikis. Miestas įsikūręs šalia pasienio, todėl gyventojai gan dažnai darbo ir laisvalaikio reikalais važiuoja į kaimyninę Baltarusiją.

„Dėl siūlomų palankių sąlygų pastaruoju metu populiarumo sulaukia turto draudimas. Gyventojai renkasi ne tik bazinį, bet ir išplėstinį turto draudimo variantą – draudžia ne tik pastatus, bet ir juose laikomą turtą – buitinę techniką, kompiuterius, televizorius, telefonus. Taip pat papildomai užsisako ir „Pagalbos namuose“ paslaugą, kuri labai praverčia netikėto incidento namuose atveju. Dabar gyventojai turi progą ne tik apsaugoti namus ir turtą juose, bet juos ir atnaujinti, dalyvaujant šventinėje loterijoje“, – sako draudimo ekspertė.

Gyventojai, kurie nuo šių metų lapkričio 21 d. iki 2017 m. vasario 28 d. sudarys ERGO gyventojų turto draudimo sutartį ne trumpesniam nei 12 mėn. laikotarpiui, galės laimėti vieną iš penkių net 139 cm įstrižainės išmaniųjų televizorių „Samsung Ultra HD“. Laimėjimas yra susietas ne su asmeniu, o su draudimo sutartimi – vadinasi, jei gyventojas apdraus kelis nekilnojamojo turto objektus, pavyzdžiui, butą ir sodybą, jis įgyja didesnę tikimybę laimėti televizorių, nes kiekviena draudimo sutartis laikoma atskiru loterijos bilietu.

Pasak „ERGO Insurance“ Švenčionių padalinio vadovės, didėjantis klientų srautas rodo, kad judama teisinga linkme – prie to prisideda ne tik patrauklūs draudimo produktai, patalpų atnaujinimas, bet ir nuolatinis dėmesys klientų aptarnavimui. „Darbuotojams keliame aukščiausius profesinio pasirengimo reikalavimus, nuolat rūpinamės jų kvalifikacijos ir kompetencijos kėlimu. Jei patinka bendrauti su žmonėmis, esate reiklus sau, tikslingai siekiate rezultatų, tuomet kviečiame prisijungti prie sėkmingos draudimo bendrovės komandos“, – sako J. Simonenko.

Atnaujintas „ERGO Insurance“ Švenčionių padalinys laukia lankytojų adresu A. Rymo g. 10 kiekvieną darbo dieną, nuo 9 val. ryto iki 18 val. Penktadieniais dirbama valanda trumpiau.

„ERGO Insurance“ Lietuvoje neseniai taip pat atnaujino padalinius Šiauliuose, Panevėžyje, Jonavoje, Šilutėje, Palangoje ir Visagine. Tai padaryti planuojama ir kituose Lietuvos miestuose.

 
Reklaminis skydelis