Mes turime 420 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4082
mod_vvisit_counterŠią savaitę:14269
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:90299
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Nelaimės. Kriminalai. Gaisrai.

2016 m. gruodžio 23 d., penktadienis Nr.96 (1629)

Per koją pervažiavo automobilis

Švenčionių r. PK sekmadienį apie vidurnaktį gavo pranešimą iš Respublikinės Lazdynų ligoninės. Įstaigos medikė informavo, jog į minėtą ligoninę yra pristatytas 23 metų vaikinas iš Švenčionių rajono. Jaunam vyrui nustatytas padikaulio lūžis. Nukentėjusiojo teigimu, sužalotas jis buvo Pavoverės kaime (Švenčionių r.), kada nelaimingo atsitikimo metu jam per koją pervažiavo automobilis. Nukentėjusysis gydomas medikų.

 

Smurtavo sugyventiniai

Ketvirtadienį apie smurtaujantį sutuoktinį policijai pranešė Pabradės miesto gyventoja. Apie dešimtą valandą vakaro, tarp buvusių sutuoktinių kilo buitinis konfliktas. 37 metų vyras stumdė ir grūmėsi su 34 metų buvusia žmona. Incidento metu vyras rankoje laikė peilį, kuriuo ir sužalojo moters kairės rankos rodomąjį pirštą. Iš karto po įvykio smurtautojas dingo iš namų. Nukentėjusiajai pagalbą suteikė Švenčionių r. ligoninės medikai.

Gruodžio 16 d. į Švenčionių rajono policijos komisariato pareigūnus kreipėsi Švenčionėlių miestelio gyventoja, kuri pranešė apie smurtaujantį vyrą. Jos bute, Žemutinės gatvėje, kartu gyvenantis, tačiau santuokos neįregistravęs, vyras pakėlė prieš ją ranką. Mažiausiai tris kartus kumščiu trenkdamas moteriai per veidą, smarkiai sumušė jai nosį ir lūpas. Siekdama pasipriešinti smurtaujančiam vyrui, moteris griebė nuo stalo peilį ir pati sau susižalojo ranką. Vyriškis, iki atvyko policijos pareigūnai, iš namų pasišalino. Į įvykio vietą atvykę medikai, apžiūrėjo nukentėjusiąją, suteikė jai pirmąją pagalbą ir paliko namuose sveikti bei ilsėtis.

Tarpusavyje konfliktavo ir Pabradėje gyvenantys sugyventiniai. Šeštadienio pavakare, apie penktą valandą, ginčas kilo tarp šešiasdešimtmečio vyro ir aštuoneriais metais už jį vyresnės sugyventinės. Smurtautojas, būdamas neblaivus (nustatytas 2,99 promilės girtumas), griebė po ranka pasitaikiusią žvakidę ir trenkė ja moteriai per galvą. Nukentėjusiajai galvoje atsivėrė kraujuojanti žaizda. Atvykusi greitosios medicinos pagalbos brigada sužalotą moterį nugabeno į Švenčionių r. ligoninės priėmimo skyrių, kur jai buvo suteikta kvalifikuota medikų pagalba. Smurtautojas uždarytas į Švenčionių r. PK areštinę.

 

Vagišiai apšvarino privačią sodybą

Švenčionių rajono policijos komisariato pareigūnai buvo informuoti apie tai, jog lapkričio mėnesį į savo sodybą Sarių kaime (Švenčionių r.) atvykęs 63 metų vilnietis, rado išlaužtas gyvenamojo namo duris. Buvo akivaizdu, kad gyvenamojoje patalpoje „šeimininkavo“ neprašyti svečiai. Būsto savininkas pasigedo brangaus papuošalo. Dingusį vestuvinį žiedą jis įvertino 2500 eurų.

 

Savaitės statistika

Nuo 2016-12-12 iki 2016-12-18 Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariate užregistruota 91 informacinis pranešimas, pradėti 7 ikiteisminiai tyrimai. Areštinėje per savaitę pabuvojo 14 asmenų.

Patruliai už KET pažeidimus surašė 26 protokolus: 4 pėstieji pažeidė kelių eismo taisykles, fiksuotas 1 neblaivus dviratininkas, 4 neblaivūs vairuotojai, 4 asmenys be vairuotojo pažymėjimo, 5 be saugos diržų. 5 protokolai surašyti ne už KET pažeidimus, 4 ATP protokolai surašyti dėl girto asmens pasirodymo viešoje vietoje ir 1 dėl smulkaus chuliganizmo.

 

Švenčionių r. PK inf.

 
Reklaminis skydelis