Mes turime 436 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2462
mod_vvisit_counterŠią savaitę:8872
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:90621
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Pirmasis naujų Seimo narių vizitas su kilnia misija

2016 m. gruodžio 23 d., penktadienis Nr.96 (1629)

Švenčionių viešojoje bibliotekoje lankėsi Nalšios apygardos Seimo nariai Gintautas Kindurys ir Vytautas Rastenis.

Prisidėdami prie akcijos „Knygų Kalėdos“, jie įteikė rajono bibliotekoms solidžius knygų komplektus. Valstiečių ir žaliųjų sąjungos nariai vykdė malonią R.Karbauskio ir A.Mamontovo įkurto labdaros ir paramos fondo „Švieskime vaikus“ misiją – perduoti knygas bibliotekoms, kad nauja literatūra pasiektų atokiausių rajono gyvenviečių skaitytojus. Knygų gavo ir miestų, ir kaimų bibliotekos, o darbščios jų darbuotojos vėl veža knygas skaitytojams ir į namus, kam sunku pasiekti biblioteką. „Smagu matyti gražų būrį žmonių, kuriuos vienija bendra kilni idėja, bendras darbas. Džiugu, kad R.Karbauskio ir A.Mamontovo įkurto fondo dėka nuveikiama daug prasmingų darbų – išleidžiamos naujos knygos, kūrėjams suteikiama galimybė paskleisti savo kūrybą, pasidalinti ja su skaitytojais“, - knygų perdavimo bibliotekoms proga kalbėjo Gintautas Kindurys. Šio fondo dėka didžiuliai knygų kiekiai pasklinda po visą Lietuvą, ypač vaikiškų knygelių.

Knygas bibliotekoms perdavė Seimo nario G.Kindurio padėjėja Vida Rastenienė. Visi drauge svečiai palinkėjo bibliotekų darbuotojoms ir skaitytojams gražių švenčių ir laimingų ateinančių metų.

Mūsų inf.