Mes turime 389 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5083
mod_vvisit_counterŠią savaitę:21284
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:97314
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Nelaimės. Kriminalai. Gaisrai.

2017 m. sausio 4 d., trečiadienis Nr.1 (1631)

Susimušė gimazistai

Trečiadienį apie vienuoliktą valandą, mojuodami kumščiais ir spardydamiesi kojomis, santykius aiškinosi du Švenčionių Zigmo Žemaičio gimnazijos moksleiviai. Gimnazijos patalpose, pirmame aukšte, vaikinai susimušė tarpusavyje, smūgiavo viens kitą kumščiais, spardėsi kojomis ir taip įžūliai elgdamiesi demonstravo nepagarbą aplinkiniams, trikdė viešąją rimtį bei tvarką.

 

Sumušė sugyventinis

Nuo sugyventinio nukentėjo 36 metų Pabradės m. gyventoja. Trečiadienį ji kreipėsi į policijos pareigūnus, aiškindama, jog apie septintą valandą vakaro prie vieno iš namų Vilniaus gatvėje kumščiais į veidą ir kitas kūno vietas ją trankė kartu gyvenantis, tačiau santuokos neįregistravęs, 33 metų vyriškis.

 

Smurtavo vyras

Ketvirtadienį apie smurtaujantį sutuoktinį policijai pranešė Rudžionių kaimo gyventoja. Pasak 44 metų moters apie trečią valandą nakties privačiame šeimos name tarp sutuoktinių kilo buitinis konfliktas. 49 metų vyras stumdė ir daugybę kartų kumščiais trankė moteriai per veidą ir kitas kūno vietas, taip sukeldamas nemenką fizinį skausmą. Po Švenčionių r. ligoninės medikų apžiūros nukentėjusioji pasiliko namuose.

 

Savaitės statistika

Nuo 2016-12-26 iki 2017-01-02 Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariate užregistruoti 89 informaciniai pranešimai, pradėti 3 ikiteisminiai tyrimai. Areštinėje per savaitę pabuvojo 9 asmenys: 3 sulaikyti įtariami padarę nusikalstamą veiką, o administracinis areštas paskirtas 6 asmenims.

Patruliai už KET pažeidimus surašė 31 protokolą: 7 pėstieji pažeidė kelių eismo taisykles, 2 neblaivūs vairuotojai, 1 asmuo be vairuotojo pažymėjimo, 1 be saugos diržų, 6 vairuotojai viršijo nustatytą leistiną greitį.

24 protokolai surašyti ne už KET pažeidimus: 8 ATP protokolai surašyti dėl girto asmens pasirodymo viešoje vietoje, 6 dėl smulkaus chuliganizmo.

 

Švenčionių r.PK inf.

 
Reklaminis skydelis