Mes turime 263 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1221
mod_vvisit_counterŠią savaitę:17422
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:93452
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Nuomonės. Skaitytojo laiškas. Ką vairuoja Igoris Šaraj?

2017 m. sausio 7 d., šeštadienis, Nr.2 (1632)

Kur surasti tokį darbą, kai dirbi vairuotoju, bet vairuoji savo mašiną asmeniniais reikalais? Toks klausimas kilo, kai teko ne kartą lankytis Švenčionių socialinių paslaugų centre - tai pasiimti priemonę, skirtą neįgaliesiems, tai ją gražinti. Negalima nepastebėti vis bimbinėjančio (kitaip įvardinti neįmanoma) pakampėm Igorio Šaraj. Pasirodo, jis ten dirba vairuotoju! Tarnybinio automobilio, išskyrus autobusą „Ford Tranzit“, nesimatė. Jo ten paprasčiausiai nėra. Tai kaip galima dirbti, kai nėra ką dirbti, ir gauti algą? Dažnai galima jį pamatyti ir mieste darbo metu vairuojant nuosavą automobilį arba stoviniuojant prie savivaldybės (budėjimo režime).

Negaliu nepaminėti priešingybės šiam vairuotojui“ - darbuotojo Sigito Čečiurkos, į kuri teko kreiptis su prašymu išduoti išrašytą gydytojo priemonę. Maloniai ir greitai sutvarkė reikiamus dokumentus, padėjo užpildyti prašymą, paaiškino, kaip grąžinti priemonę, kai jau bus nereikalinga. Įstaigoje sutikti darbuotojai taip pat sveikinosi pirmi ir klausė, kuo gali padėti, palydėdavo iki reikiamo kabinėto.

Kodėl vieni atėję į darbą sąžiningai atlieką savo pareigas, o kitiems galima tik bimbinėti už mokesčių mokėtojų pinigus?

Švenčionių miesto gyventojas

(Saugumo sumetimais nenorėčiau viešinti pavardės)

 
Reklaminis skydelis