Mes turime 298 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:597
mod_vvisit_counterŠią savaitę:16798
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:92828
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

TianDe paslaugų centras Švenčionyse džiaugiasi veiklos rezultatais

2017 m. sausio 18 d.,trečiadienis, Nr.5 (1634)

TianDe paslaugų centras jau kuris laikas klientus aptarnauja naujose patalpose: Adutiškio g. 3/4, antrame aukšte Švenčionyse. Čia ir kalbuosi su centro įkūrimo iniciatore TianDe auksine driektose Lina PEČKAITIENE.

 

- Lina, susitinkame naujose TianDe paslaugų ir grožio centro patalpose. Papasakokite, kokios idėjos privertė išsikelti iš senųjų patalpų?

- Nuo lapkričio 4 dienos dirbame Švenčionių vaistažolių fabriko administruojamose patalpose. Jose nuo pat pirmųjų dienų jaučiamės kaip namie. Jauku, prabangu, stilinga, svarbiausia šilta. Mūsų veikla susijusi su grožiu ir sveikata. Klientės, atvykusios į mūsų centrą, yra lepinamos grožio procedūromis veidui, rankoms, kojoms, todėl pagrindinis kriterijus naujoms patalpoms buvo pastovi biuro temperatūra, siekianti 20 laipsnių šilumos. Labai džiaugiamės, kad Vaistažolių fabriko administracija taip atsakingai žiūri į kiekvieną klientų poreikį, skubiai sprendžia iškilusius klausimus. Nuo pat pirmų dienų visą reikalingą pagalbą suteikia labai geranoriškai.

 

- Praėjo maždaug pusmetis nuo paskutinio mūsų bendravimo. Tada su seserimis Jolanta ir Diana bei komanda buvai ką tik grįžusi iš kelionės į Maskvą. Ką naujo nuveikėte per pusmetį?

- Grįžusios iš Maskvos kibome į darbus. Verslo partnerės Kristinos Kovger komandinių rezultatų dėka, atidarėme savo struktūros TianDe centrą Vilniuje. Didžiuojamės verslo partnere Kristina, kuri šiuo metu yra ne tik centro Vadovė, bet ir pasiekė TianDe kompanijos Direktorės rangą.

Po centro atidarymo buvo verslo kelionė į Angliją. Teko vesti mokymus savo komandai šioje šalyje. Pats įsimintiniausias susitikimas buvo Chester mieste, į kurį vykau pirmą sykį. Mokymus organizavo verslo partnerė, mūsų kraštietė Svetlana Trinkūnienė (buvusi Paklikajeva). Svetlana aktyviai kuria savo verslo komandą būtent šiame mieste. Mūsų susitikimai su verslo partneriais būna mažytės šventės. Tačiau šis buvo ypač jaukus.

Grįžusi iš Anglijos su šeima skubėjau į TianDe vasaros šeimų žygį, kuris vyko Ukmergės rajone. TianDe verslo partneriai leido laiką kartu visą savaitgalį. Mokėsi, tobulėjo, atlikdami įvairiausias užduotis, sustiprinančias komandą bei sujungiančias šeimas.

Po šeimų žygio vyko „Turas po Lietuvą su TianDe“. Lankėmės didžiuosiuose Lietuvos miestuose, vedėme grožio ir sveikatos paskaitas, pasakojome kaip teisingai nusistatyti gyvenimo tikslus, dalinomės tinklinės rinkodaros žiniomis. Pasakojome apie TianDe kompanijos siūlomas verslo galimybes. Jau dirbančius verslo partnerius mokėme kaip dirbti komandoje; kaip tapti lyderiu, kurį visi gerbia; nusistatėme asmeninius bei komandinius tikslus ne tik 2017-tiems, bet ir iki 2020 metų. Aplankėme Vilnių, Kauną, Marijampolę, Elektrėnus, Jonavą, Ukmergę, Uteną, Molėtus, Širvintas, Švenčionėlius, Pabradę. Iki šiol jaučiame didžiulį susidomėjimą ne tik TianDe sveikatingumo prekėmis, bet ir verslo galimybėmis.

 

- Kuo jūsų kompanija yra ypatinga ir kuo ji skiriasi nuo kitų tinklinės rinkodaros kompanijų?

- Pirmiausia džiugina tai, kad mūsų asortimente yra gydomoji kosmetika, kuri veikia, su laiku išspręsdama kilusią problemą. Jau antrus metus mūsų klientai ir mes pačios nevartojame vaistų nuo skausmo. Skausmą malšiname natūraliais klijuojamais pleistrais arba gydomaisiais tepalais, kurių pagrindinė sudedamoji dalis yra žolelės. Kompanija skiria ypatingą dėmesį gamtai, ekologiškumui, gyvūnijos išsaugojimui. 2016 metų pabaigoje TianDe kompanija gavo Global ECO Brand apdovanojimą. Tad ir mes džiaugiamės, kad naudodamos šias grožio ir sveikatos priemones prisidedame prie gamtos išsaugojimo. Taip pat kalbant apie kompanijos įkūrėjus, pastebime, jog darbe vertinamas kiekvieno darbuotojo įnašas į bendrus rezultatus. Tai verslas, kuriame pirmoje vietoje yra žmogus ir jo sėkmė, o ne pačios kompanijos pelnas.

 

- Lina, ar vaikystėje svajojote su sesėmis Diana Galatiltiene ir Jolanta Jarošaite turėti nuosavą verslą?

- Kuomet vaikystėje manęs klausdavo, kuo būsi užaugusi, drąsiai atsakydavau, kad aš darysiu gera ir gyvensiu dėl kitų. Pamenu, kad kažkas iš vaikų sakė, jog tai nėra specialybė ir gyvenimo siekis. Nebandžiau vaikams įrodyti, jog daryti gera ir dirbti iš širdies galėtų būti pagrindinė gyvenimo veikla, nes pati tuo metu nežinojau kaip būtent mano veikla atrodys. Šiandien tvirtai sakau: su TianDe kompanija jau antrus metus kuriame grožį, iš širdies padedame stiprinti žmonių sveikatą, drąsiname ir palaikome savo aplinkos žmones einant svajonių link. Mums visoms tai - SVAJONIŲ VEIKLA ir puikus pajamų šaltinis. Nuoširdžiai DĖKOJU visiems visatos dėsniams, kad gražios mintys, kilusios dar vaikystėje, į mūsų šeimos gyvenimą pritraukė TianDe kompaniją, kurios dėka mūsų svajonės tampa realybe.

 

- 2016 metais turėjote verslo keliones į Maskvą, Angliją. Ar pritarsite man, jog kuriant tarptautinį verslą ir, šiuo atveju jūsų veikloje, yra būtina daug ir dažnai lankytis ne tik Vakarų, bet ir Rytų šalyse?

- Taip, tikrai pritarsiu, jog kuriant šį verslą atsiveria neeilinės galimybės keliauti. Kompanijos lyderiai organizuoja mokymus įvairiausiose pasaulio šalyse. Taip pat per metus vyksta labai daug švenčių, į kurias galima vykti verslo partneriams iš viso pasaulio. Kartu su sesėmis Diana ir Jolanta 2016 metų rugsėjo mėnesį vykome į mokymus Kroatijoje, kur perėjome intensyvų 8 dienų mokymų kursą, apimantį 5 gyvenimo sferas: 1. Sveikatą; 2. Finansus; 3. Tarpusavio santykius; 4. Verslą; 5. Vidinį tobulėjimą / dvasinį augimą. Tokie mokymai labai įkvepia naujiems darbams. Išvykos metu daug keliavome, lankėme gražiausius Kroatijos gamtos kampelius. Ypač smagi ir įsimintina buvo išvyka laiveliais, lyg Venecijos gondolomis, į Mandarinų salą! Kiekvienas turėjome progą prisiskinti po 3 kg šviežių mandarinų. Sudėjus visų dalyvių mandarinus – gavosi virš 300 kg. Skaičius išties įspūdingas.

Grįžusios iš Kroatijos ne tik intensyviai dirbome, bet ir ruošėmės spalio mėnesio kelionei į TianDe 5-ąjį gimtadienį Europoje, kuris vyko Čekijos sostinėje Prahoje. Renginyje dalyvavo 450 atstovų iš 26 Europos šalių. Kompanijos lyderiai dalinosi savo darbo patirtimi, Lietuvos atstove buvo išrinkta mūsų sesė Jolanta Jarošaitė, kuri dalinosi verslo sėkmės formulėmis ir pasakojo savo sėkmės istoriją visiems konferencijos dalyviams.

2016-ųjų metų pabaiga buvo išties aktyvi. Kaip jau minėjau lapkričio 4 dieną persikėlėme į naujas, šiltas patalpas, įsikūrusias Adutiškio g. 3/4 antrame aukšte, Švenčionyse, vedėme mokymus savo komandoms, ruošėmės kalėdiniam laikotarpiui. Likus savaitei iki Kūčių, vykome į Rygą, Latvijoje, kur šventėme mūsų rėmėjų Svetlanos ir Genadijaus Sokolovų tarptautinės komandos 5-ąjį gimtadienį. Taip jau sutapo, kad šią dieną šventėme ir Svetlanos Sokolovos 60 metų jubiliejų, bei sesės Dianos Galatiltienės gimtadienį. Į šventę atvyko ne tik verslo partneriai iš Lietuvos bei Latvijos, bet ir atskrido komandos nariai iš Anglijos. Didžiausia laimė, kad TOP LYDERĖ Lamara Žabina atskrido iš Maskvos ir šią dieną praleido kartu su mumis, vesdama fantastiškus mokymus.

Mes mėgstame dirbti, švęsti, mokytis ir ilsėtis kartu. Per dvejus metus įsitikinau, jog TianDe kompanijoje dirba gyvenimą branginantys ir kiekvieną minutę vertinantys žmonės!!! Buvimas kartu – mums didžiulė šventė. Mes esame atviri naujovėms ir nusiteikę pasidalinti savo laimės ir sėkmės formulėmis su kiekvienu, kuris nori kurti nuosavą verslą, mokytis, keliauti ir keisti savo gyvenimą į gera jau dabar.

Pabaigai noriu pasidalinti savo sėkmės formule: „Jeigu norite būti sėkmingi, užduokite sau 4 klausimus: Kodėl? O kodėl gi ne? O kodėl gi ne aš? O kodėl ne būtent dabar?“ Iš visos širdies tikiu, jog peržengiant baimių barjerus – atsiveria nauji horizontai. Būkite drąsūs siekdami savo svajonių. Man asmeniškai kasdien vis labiau norisi pakilti virš visų nepalankių aplinkybių ir drąsiai prasiskinti kelią pro tūkstančius kliūčių link sėkmės. Kasdien darykite bent žingsniu daugiau nei darėme vakar – tai sėkmės visose gyvenimo srityse garantas!

 

- Lina, dėkoju už pokalbį ir linkiu, kad sėkmė tave ir TianDe kompaniją lydėtų ir toliau.

Algis JAKŠTAS

 

 
Reklaminis skydelis