Mes turime 329 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5228
mod_vvisit_counterŠią savaitę:15415
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:91445
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Pradėkite metus su nauju išmaniuoju iš „Tele2“

2017 m. sausio 28 d., šeštadienis, Nr.8 (1637)

Nauji metai yra puiki galimybė atsinaujinti. Jeigu planavote seną telefoną pakeisti nauju, dabar tam tinkamiausias metas. Nauji išmanieji telefonai „Tele2“ salonuose dabar vos nuo 3 Eur/mėn.

„Tele2” jums siūlo įsigyti „Huawei“ arba „Samsung“ išmaniuosius telefonus už gerą kainą. Pasiūlymas galioja sudarant 24 mėn. sutartį ir pasirinkus specialų mokėjimo planą.

Nuolaida „Huawei Y3 II“, „Huawei Y5 II“ ir „Samsung Galaxy J7 2016“ telefonams taikoma sudarant sutartį 24 mėn. terminui kartu su pasirinktu mokėjimo planu nuo 7,82 Eur/mėn.

Norintiems įsigyti „Samsung Galaxy A3“, „Samsung Galaxy A5“ ir „Huawei Nova“ telefonus nuolaida taikoma sudarant sutartį 24 mėn. terminui kartu su pasirinktu mokėjimo planu nuo 9 Eur/mėn.

 

Puikūs išmanieji už gerą kainą

„Huawei Y3 II“ –  patogus išmanusis telefonas, kuriame vienu metu gali būti dvi SIM kortelės, ryškus ekranas ir galingas procesorius puikiai atitiks kasdienius jūsų poreikius. Telefono mėnesinis mokestis yra 3 Eur, o pradinė įmoka – 7 Eur.

„Huawei Y5 II“ – didelis ekranas, kokybiška foto kamera, talpi baterija, o vienu metu telefonas palaiko dvi SIM korteles. Puikus pasirinkimas ieškantiems telefono su dideliu ekranu už mažą kainą. Mėnesinė įmoka už šį telefoną yra 4 Eur, o pradinė įmoka – 3 Eur.

„Huawei Nova“ – itin talpi baterija, kuri užtikrins, kad telefonu galėsite naudotis ilgesnį laiką, aukštos kokybės foto kamera, su kuria galėsite fiksuoti įsimintiniausius momentus ir didelis ekranas – puikus pasirinkimas ieškantiems kokybiško telefono už nedidelę kainą. Mėnesinė „Huawei Nova“ įmoka yra 14 Eur, o pradinė įmoka – 8 Eur.

„Samsung Galaxy A3 2016“ – lietuvių mėgstamiausias gamintojas, o telefonas puikiai tiks tiems, kas mėgsta daug fotografuoti ir filmuoti. Daug atminties telefone bei galimybė įdėti papildomą atminties kortelę ir kokybiška foto kamera – viskas, ko reikia, mėgstantiems fiksuoti viską aplinkui. Mėnesinė įmoka už „Samsung“ išmanųjį – 8 Eur, pradinė įmoka – 37 Eur.

„Samsung Galaxy A5 2016“ – pasižymi panašiomis savybėmis kaip ir „A3“, tačiau turi kur kas didesnį ekraną ir talpesnę bateriją. Telefonas itin tiks mėgstantiems žiūrėti vaizdo turinį telefone. Mėnesinė įmoka už šį išmanųjį yra 10 Eur, o pradinė įmoka – 39 Eur.

„Samsung Galaxy J7 2016“ – puikus išmanusis telefonas už gerą kainą. Šis „Samsung“ modelis pasižymi net 5,5 colių ekranu, puikiomis techninėmis savybėmis ir itin tiks ieškantiems greito, patogaus ir aukštos kokybės telefono. Mėnesinė įmoka už šį „Samsung“ išmanųjį yra 10 Eur, o pradinė įmoka – 15 Eur.

 

Išmanieji jūsų kasdienai

Daugelis nebeįsivaizduoja savo kasdienybės be išmaniojo telefono. Kodėl tiek daug žmonių juos renkasi? Su išmaniuoju telefonu galima sutvarkyti begalę kasdienių darbų – apmokėti sąskaitas, apsipirkti elektroninėse parduotuvėse, turint mobilųjį parašą – patogiai prisijungti prie daugelio valstybinių institucijų, tokių kaip SODRA, VMI.

Radote Jums patinkantį pasiūlymą? Rekomenduojame ilgai nedelsti, nes telefonų ir pasiūlymo laikas riboti. Daugiau apie „Tele2“ akcijas ir pasiūlymus galima sužinoti www.tele2.lt  arba apsilankius bet kuriame „Tele2“ salone.

 
Reklaminis skydelis