Mes turime 314 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4995
mod_vvisit_counterŠią savaitę:15182
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:91212
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Privalumas – nuolatinis bendravimas su klientu

2017 m. kovo 10 d., penktadienis, Nr.18 (1647)

Sprendimai, kuriuos žemės ūkiu besiverčiantys asmenys ar įmonės turi priimti, nuolat keičiasi. Planuojant verslą, būtina galvoti apie ilgalaikę perspektyvą. Visko aprėpti pačiam neįmanoma, todėl kreiptis į specialistų komandą geras sprendimas. Lietuvos žemės ūkio konsultavimo tarnybos (LŽŪKT) Švenčionių r. biuro konsultantai kviečia drauge planuoti verslo sėkmę.

Pernai planuodami metų darbus, ilgalaikįbendradarbiavimąsu biuro konsultantais pasirinko 106 klientai. Pasirašę paslaugų teikimo sutartis, jie buvo ramūs, kad konsultantams patikėti darbai tikrai bus atlikti.

Konsultantai tvarkė jų ūkių buhalterinę apskaitą, rengė tręšimo planus, pildė reikalingus žurnalus, stebėjo pasėlius vegetacijos metu ir perspėjo apie ligų bei žaladarių plitimą, kvietė dalyvauti mokymuose ir kt. Taip pat rekomendavo reikalingas ekonomines, gyvulininkystės, darbų saugos, miškininkystės paslaugas, kurias atliko specializuoti šių sričių LŽŪKT specialistai.

 „Į biurą galima kreiptis ir dėl pavienių paslaugų ar konsultacijų. Žinoma, ilgalaikiai ryšiai – didesnis privalumas. Ilgiau bendradarbiaujant, galima labiau įsigilinti į kiekvieno kliento ūkio ar įmonės situaciją, analizuoti veiklos rezultatus, patarti, kokią verslo sritį tobulinti, kviesti naudotis ES parama, taip pat, žinant ūkio situaciją, rekomenduoti reikalingą paslaugą ar mokymus“, – sakė biuro vadovė Laura Kulda.

Daugiausia verslo sėkmei užtikrinti reikalingų išvadų gaunama drauge su klientais analizuojant apskaitos duomenis. Reikia pasakyti, kad dėl dvejybinės apskaitos tvarkymo į konsultantes gali kreiptis ne tik ūkininkai. Ši paslauga jau teikiama mažoms ir vidutinėms įmonėms.

„Puikiai suprantame, ko iš mūsų tikisi klientai, todėl apskaitą sutvarkome laiku, pagal įstatymus. Mums labai svarbu teisingai apskaičiuoti mokesčius, pateikti reikalingas deklaracijas, formas VMI, Sodrai ar kitoms institucijoms, priminti klientams apie artėjantįmokesčiųmokėjimą, dokumentųteikimo, atsiskaitymųsu kitomis organizacijomis terminus. Atstovaujame klientams įvairiųtikrinimųmetu, konsultuojame buhalteriniais, finansiniais ir mokesčiųklausimais“,–sakėbiuro vadovė.

Taigi biuro komandos tikslas – ilgalaikis bendradarbiavimas. Įgyti klientų pasitikėjimą siekiama atsakingai atliekamu kasdieniu darbu ir nuolatiniu bendravimu. Darbuotojai prisiima visą atsakomybę už teikiamas konsultacijas ir paslaugas. Jie kasmet tobulina kvalifikaciją, glaudžiai bendradarbiauja su valstybinėmis institucijomis, atliekančiomis ūkio veiklos patikrą, nuolat gilinasi į ūkiams keliamus reikalavimus, įstatyminę bazę ir stengiasi užtikrinti klientų verslo finansinį ir ūkinį saugumą.

Šiuo metu Švenčioniųr. biure (Vilniaus g. 19-215) pasirašomos paslaugųteikimo sutartys 2017-iems metams. Dėl išsamesnės informacijos įbiuro vadovęL. Kuldągalima kreiptis tel.8 615 68 847.

Jolanta Dalia Abarienė

 
Reklaminis skydelis