Mes turime 271 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2051
mod_vvisit_counterŠią savaitę:20595
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:67921
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Švenčionėlių meno mokykla išlydėjo 33 absolventus

2017 m. gegužės 31 d., trečiadienis Nr.39 (1668)

Švenčionėlių meno mokyklos baigiamajame koncerte neformaliojo ugdymo programos baigimo pažymėjimai šiemet buvo įteikti 33 absolventams. Mokyklos duris šiemet užvers 10 muzikantų, per tuos metus garsinusių rajoną ir Švenčionėlių meno mokyklą gausiais laimėjimais tarptautiniuose ir respublikiniuose konkursuose, 17 choreografijos ir 6 dailės skyrių absolventai.

Na, o svarbiausias jų gebėjimų patikrinimas tarsi savotiškas valstybinis egzaminas buvo Švenčionėlių kultūros centro salėje surengtas koncertas ir iškilmingas baigimo pažymėjimų įteikimas. Puikiai pasirodė visi koncerto dalyviai, o žiūrovai negailėjo jiems plojimų.

Vyresniuosius savo draugus sveikino ir mažieji meno mokyklos mokiniai, dar tik pradedantys savo kelią nuolatinių repeticijų ritmu.

Jaunųjų dailininkų darbų paroda buvo eksponuojama fojė.

Nemažai absolventų ir toliau palaiko ryšius su savo mokytojais bei mokykla. Atvyksta sudalyvauti renginiuose, toliau tobulina čia įgytus įgūdžius. Štai ir šiemet fortepijonu pagroti su Švenčionėlių meno mokyklos absolventu Luku Kuleš atvyko ir Arnoldas Leleika, šiuo metu grojantis Vilniaus universiteto kameriniame ansamblyje. Šių vaikinų fortepijoninis duetas yra pelnęs daug reikšmingų apdovanojimų.

Irena POŽĖLIENĖ