Mes turime 346 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1525
mod_vvisit_counterŠią savaitę:26655
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:73981
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Vaikai piešė saugią vaikystę

2017 m. birželio 10 d., šeštadienis Nr.42 (1671)

Vilniaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Švenčionių priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba kartu su Švenčionių rajono savivaldybės administracijos Kultūros, švietimo, jaunimo ir sporto skyriumi š. m. gegužės mėnesį organizavo piešinių ir plakatų konkursą „Saugi mano vaikystė“. Piešiniai ir plakatai turėjo atspindėti priešgaisrinės ir civilinės saugos temas.

Dalyviai buvo skirstomi įtris amžiaus grupes: priešmokyklinio amžiaus vaikai, 1–2 klasių mokiniai ir 3–4 klasių mokiniai. Priešmokyklinio amžiaus vaikų grupėje pirma vieta atiteko Pabradės lopšelio-darželio „Varpelis“ auklėtiniui Timur Belšov, antra vieta – Adutiškio pagrindinės mokyklos septynmečiui moksleiviui Laimiui Žukauskui, o trečia prizinė vieta atiteko taip pat Pabradės lopšelio-darželio „Varpelis“ auklėtinei Diliarai Džafarovai.

1-2 klasių mokinių grupėje pirmą vietą iškovojo Švenčionių pradinės mokyklos 2c klasės mokinė Ugnė Builytė, antrą vietą – Švenčionėlių progimnazijos pirmokėlė Odilija Balčiūnaitė ir trečią vietą užėmė taip pat Švenčionių pradinės mokyklos 2c klasės mokinė Austėja Olechnovičiūtė.

 3-4 klasių mokinių grupėje, pirmąsias dvi prizines vietas laimėjo Švenčionėlių progimnazijos ketvirtokai: pirma vieta atiteko Ramintai Martinkėnaitei, antra – Maksimui Grigianecui, o trečiąją vietą laimėjo Adutiškio pagrindinės mokyklos ketvirtokė Sandra Steponėnaitė.

Bbirželio 1 d. vykusios šventės metu Švenčionių miesto kultūros centre buvo eksponuojami visi į rajono etapą patekę moksleivių plakatai – piešiniai, o nugalėtojai buvo apdovanoti padėkomis ir dovanėlėmis. Prizus įteikė Vilniaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Švenčionių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos Valstybinės priešgaisrinės priežiūros poskyrio inspektorė Ieva Laurinavičienė.

VPGV Švenčionių priešgaisrinė gelbėjimo tarnybos inf.