Mes turime 323 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5416
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19276
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:91633
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

TianDe 2017 – įkvėpdami milijonus širdžių

2017 m. birželio 14 d., trečiadienis Nr.43 (1672)

2017 metais TianDe kompanijai sukako 10 metų. Jubiliejinės šventės sėkmingai įvyko 10 pasaulio šalių, apjungdamos net 10000 žmonių. Didžiulė garbė, kad iš visos Europos šalių TianDe kompanija pasirinko Lietuvą ir 10-ąjį gimtadienį atšventė neabejotinai gražiausiame Europos miestų – Lietuvos sostinėje Vilniuje.

Švenčionių TianDe paslaugų centro komanda ne tik prisidėjo prie šventės organizavimo, bet ir sutiko visus 500 svečių iš 18 Europos šalių. Nepaisant to, kad visi šios šventės dalyviai, kalbėjo skirtingomis kalbomis, visus juos subūrė vienas bendras tikslas – TianDe kompanijos sėkmė.

Tarptautinę komandą Vilniuje sutiko TianDe kompanijos įkūrėjai Aleksandras Jelkinas, Tatjana Poljakova ir Andrėjus Povaginas. Šie garbūs svečiai atvyko net iš Barnaulo, Rusijoje.

Didžiuojamės, kad šventėje dalyvavo net 115 Švenčionių TianDe Paslaugų centro kuruojamų verslo partnerių ne tik iš Lietuvos, bet iš visos Europos. Visų jų laukė apdovanojimai, sveikinimai, netikėtos staigmenos bei 10 unikalių nominacijų už verslo pasiekimus.

Švenčionių TianDe Paslaugų centras (įsikūręs Adutiškio g. 3/4, Švenčionyse) buvo įvertintas TianDe kompanijos išduotais diplomais. 1. „Už lyderystę ir sėkmingą bendradarbiavimą su TianDe kompanija aktyviai vykdant grožio bei sveikatos paslaugas Lietuvoje ir Europoje“. 2. „Už sėkmingą tarptautinį verslą daugiau nei penkiose pasaulio šalyse“. 3. „Už įdėtas pastangas sėkmingai formuojant komandą“. 4. „Už sėkmingą verslą, suderintą su motinyste“. Visos su sesėmis Jolanta Jarošaite ir Diana Galatiltiene šį verslą kuriame kartu, ne paslaptis, jog esame mamos. Vaikai mums suteikia didžiausią motyvaciją dirbti ir siekti geresnio gyvenimo. Labai nuoširdžiai dėkojame TianDe kompanijai už palaikymą, bei visus šiuos apdovanojimus bet ypatingai ačiū už įvertinimą, prie kurio prisideda mūsų vaikai. Daugelis sako: „Aš negaliu kurti verslo, nes aš turiu vaikų.“ O mes su sesėmis sakome: „Mes viską galime, nes mes turime vaikų ir būtent dėl jų norisi pasistengti“.

Taip pat labai nuoširdžiai dėkojame visiems mūsų klientams bei verslo partneriams, kurie kasdien prisideda prie TianDe Paslaugų centro Švenčionyse sėkmės. Gauti visus šiuos tarptautinius įvertinimus yra didžiulė atsakomybė ir garbė! Švenčionių krašto gyventojų dėka jau antrus metus gyvuojame ir aktyviai plečiame savo veiklą ne tik Lietuvos, bet ir Europos rinkoje. Ačiū, kad bendradarbiaudami su mumis renkatės sveikatą, grožį bei esate suinteresuoti siekti geresnio gyvenimo sau ir savo artimiesiems.

TianDe kompanijos auksinė direktorė Lina Pečkaitienė

 
Reklaminis skydelis