Mes turime 305 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5612
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19472
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:91829
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

„Tele2“sumažino kainas: populiarieji „Samsung Galaxy J“ iki 40 proc. pigiau

2017 m. birželio 28 d., trečiadienis Nr.46 (1675)

Mobiliojo ryšio lyderė„Tele2“savo klientams siūlo ne tik itin mažas ryšio paslaugų kainas, bet ir neįtikėtinai dideles nuolaidas išmaniesiems telefonams. Populiarieji „Samsung Galaxy J“ serijos telefonai bene su visais „Tele2“ mokėjimo planais – net iki 40 proc. pigiau.

Vaida Burnickienė, „Tele2“ prekybos vadovė, tikina, kad svarbiausia kompanijos užduotis – atliepti visus klientų poreikius. Ji taip pat pastebi, kad klientai dažnai klausia, apie galimybę užsisakant naują planą pigiau gauti ir išmanųjį.

„Išmanieji „Samsung Galaxy J“ serijos telefonai – itin populiarūs jaunimo tarpe. Pastebėjome, kad juos klientai perka savo vaikams mokslo metų baigimo ar gimtadienio progomis. Be to, klientams jie patrauklūs dėl geriausios kainos ir kokybės santykio. Nusprendėme jiems padaryti vasarišką staigmeną ir net iki 40 proc. sumažinome jų kainas“, – sako V. Burnickienė.

Ši akcija galioja net trims „Samsung Galaxy J“ (2016 m.) išmaniųjų telefonų modeliams. Anot V. Burnickienės, akcijos metu siūlomos kainos yra išskirtinai žemos, todėl tapo prieinamos kone visiems „Tele2“ klientams.

Stebinančios nuolaidos 3 „Samsung Galaxy J“ modeliams

Užsisakius jūsųporeikius labiausiai atitinkantį „Tele2“ planąmėnesinėįmoka už „Samsung Galaxy J5“ telefonąsu sutartimi būtų itin maža – tik 3,50 euro, o pradinė įmoka siektų 53 eurus. Pasinaudoję šiuo pasiūlymu vartotojai sutaupys net 92 eurus. Tuo tarpu įprastinė išmaniojo kaina be terminuotos sutarties siektų 229 eurus.

Kitas telefonas, kuriam taikoma įspūdinga nuolaida – „Samsung Galaxy J7“. Mėnesinė įmoka už jį siekia vos 6 eurus, o pradinė įmoka – 51 eurą. Pasirinkus vieną iš „Tele2“ siūlomų planų galima sutaupyti net 84 eurus. Be sutarties toks telefonas kainuotų 279 eurus.

Nuolaida neaplenkė ir populiariojo „Samsung Galaxy J3“ modelio. Kiekvieną mėnesį su sutartimi už jį tektų mokėti vos 3 eurus. Pradinė įmoka už šį telefoną tik 55 eurai. Pasinaudoję šiuo pasiūlymu vartotojai sutaupys net 42 eurus. Šio modelio telefoną perkant be sutarties kaina siektų 169 eurus.

Ypatingas „Tele2 “pasiūlymas galioja sudarant sutartį 24 mėn. terminui su beveik visais „Tele2“ mokėjimo planais (išskyrus: Neriboti pokalbiai, SMS ir 100 MB). Telefonams taikomos specialios kainos lyginant su jų kainomis be sutarties. Pasiūlymo laikas ir telefonų kiekis – riboti.

 
Reklaminis skydelis