Mes turime 312 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5295
mod_vvisit_counterŠią savaitę:15482
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:91512
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Kaip Violeta Čepukova apsimelavo

2017 m. liepos 8 d., šeštadienis Nr.47 (1676)

Vos Violetai Čepukovai tapus mero Rimanto Klipčiaus pavaduotoja vietoj išguito iš šių pareigų Kęstučio Trapiko, ši nauja viršininkė darbą pradėjo apsimelavusi. Štai birželio 23 d. „Žeimenos krantų“ laikraštyje, duodama interviu, ji begėdiškai gyrėsi turinti didelę darbo patirtį savivaldybės taryboje, jog ne vieną kadenciją buvo renkama tarybos nare.

Negražu meluoti rinkėjams. Jūs, vicemere, tik pirmą kartą išrinkta tarybos nare Darbo partijos sąraše.

Kiek teko stebėti tarybos posėdžius, tai per dvejus metus nė karto nepasisakėte ir nepateikėte nė vieno pasiūlymo ar net klausimo. Štai ir visa „darbo“ patirtis taryboje...

Tačiau, išdavusi Darbo partiją ir pabėgusi pas Klipčius, labai klusniai ir pareigingai balsavote už visus, net žalingus rinkėjams valdančiųjų parengtus sprendimus. Žmonės kalba, kad pareigas gavote už tai, kad perbėgdama pas Klipčius išsinešėte ir visą svarbią informaciją apie Darbo partijos aktyvą, o savo buvusį darbdavį Šarūną Birutį prieš pat seimo rinkimus išdavėte už pažadą gauti aukštesnes pareigas.

Štai tokia jūsų moralė, tad tikėtis gero darbo neverta. Žengdama per kitų galvas, toli nenueisi, nei žinių, nei patirties nėra. Yra tik savanaudiškumas.

 

Dėl galimų persekiojimų vardo, pavardės nenurodau.

Mokytoja, Švenčionys

 
Reklaminis skydelis