Mes turime 185 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1117
mod_vvisit_counterŠią savaitę:11304
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:87334
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Liberalų stilius: politinius oponentus – į gatvę

2017 m. liepos 22 d., šeštadienis Nr.51 (1680)

Neišsenkantys šmeižto upeliai R.Klipčiaus laikraštyje

Skaitau „Ž.K.“ laikraštyje informaciją apie Darbo partijos Švenčionių skyriaus neteisėtą iškraustymą iš panaudos pagrindais naudojamų patalpų Švenčionyse, Strūnaičio g. 3, ir negaliu atsistebėti skleidžiamu įžūliu melu. Laikraštyje rašoma: „Neatlygintinai, be jokio nuomos mokesčio naudodami valstybines patalpas, buvusio mero Vytauto Vigelio vadovaujami rajono darbiečiai dar įsigudrino savivaldybės biudžeto lėšomis, t.y. visų mūsų – mokesčių mokėtojų – pinigais tas patalpas remontuoti (įrenginėjant jose barus ir baseinus...) Melagi mere Rimantai Klipčiau, parodykite šiose patalpose įrengtą barą ir baseiną, ir mes padengsime tavo turimas šimtatūkstantines skolas! Pateikite nors vieną sąskaitą-faktūrą, pagal kurią už partijos būstinės remontą būtų sumokėjusi savivaldybė, ir mes apmokėsime ir tavo tėvo skolas. Tokio įžūlaus melo neskleidė net Gebelsas.

Rajono gyventojams paaiškinu, kad Darbo partija patalpas panaudai gavo pagal įstatymą, kaip ir visos partijos Lietuvoje. Patalpos Strūnaičio g. 3 buvo nenaudojamos ir visai apleistos. Šias patalpas Darbo partijos centrinė būstinė, ne savivaldybė, savo lėšomis suremontavo investuodamas apie 20 tūkst. litų, todėl turėjo pagrįstų lūkesčių, kad savivaldybė suteiks panaudai arba nuomai šitas arba kitas patalpas. Mano žiniomis, apie tai derybas vedė su meru naujas partijos pirmininkas Šarūnas Birutis, kuris labai daug padėjo rajono ekonominiam vystymuisi, už ką ne kartą meras Rimantas Klipčius jam viešai dėkojo. Deja, už gėrį atsilyginta blogiu.

Laikraštyje šlykščiai meluojama, kad skyrius „absoliučiai neteisėtai“ naudojosi patalpomis pasibaigus panaudos sutarčiai dar metus, nors pati savivaldybė panaudos sutartį pratęsė iki gruodžio 31 d. ir visai nutyli, kad per šį laiką buvo vedamos derybos tiek raštu, tiek žodžiu dėl šių arba kitų patalpų suteikimo panaudos arba nuomos pagrindu, konkrečiai dėl Valstiečių ir žaliųjų dar pavasarį atlaisvintų patalpų, kurios iki šiol yra nenaudojamos. Matyt, ieškoma būdų, kaip šias patalpas „prichvatizuoti“.

Skaitytojus informuoju, kad savivaldybės administracija sąmoningai siekė sukelti triukšmą dėl patalpų atlaisvinimo, nes nei skyriaus pirmininko Š.Biručio, nei manęs, pavaduotojo, apie rengiamą neteisėtą iškeldinimą neinformavo, nors birželio 30 d. jau nuo 8 val. buvau savivaldybėje, o birželio 29 d. pavakare laišku išsiuntė pranešimą į Vilnių, į partijos būstinę, apie kitą dieną, t.y. birželio 30 d., 10 val. rengiamą iškraustymą, puikiai žinodami, kad Darbo partijos būstinė laišką gaus tik liepos mėn. Mes įtariame, kad taip pasielgta siekiant išgauti visą informaciją apie partijos narius, susirašinėjimą ir kita. Tai politinio banditizmo pavyzdys, kuris, tikiuosi, bus tinkamai įvertintas.

Kokia partija, tokie ir nariai. Parodomasis iškraustymas - ciniškas partijos ir partijos narių žeminimas per informavimo priemones. Tegul Klipčiai geriau įvertina savo, t.y. A.Zuoko vadovaujamą partiją, kuri visai neturi autoriteto, o pats A.Zuokas yra teistas, kaip, beje, ir nemažai partijos narių.

Vytautas BULKA

Darbo partijos Švenčionių skyriaus Pirmininko pirmasis pavaduotojas

 
Reklaminis skydelis