Mes turime 411 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2982
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19183
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:95213
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Nelaimės. Kriminalai. Gaisrai.

2017 m. rugpjūčio 5 d., šeštadienis Nr.55 (1684)

Gyvenimą baigė savižudybe

65 metų moteris, gyvenanti Švenčionėliuose, liepos 24 d. apie 8 val. ryto pranešė policijai apie aptiktą lavoną. Privataus namo verandoje moteris rado pasikorusį, ant sofos sėdintį savo 45 metų sūnaus lavoną. Lavonas be išorinių smurto žymių, mirties priežasčiai nustatyti nukreiptas į VTMI Vilniaus skyriaus medikų rankas.

 

Smurtavo prieš sugyventinę

48 metų Pabradės miestelio gyventojas liepos 25 d. apie penktą valandą vakaro smurtavo savo namuose. Neblaivus vyriškis, kuriam nustatytas 2,68 promilės girtumas, puolė mušti sugyventinę. Griebė penkiasdešimtmetę moterį už kairės rankos, laužė ją, stumdė nukentėjusiąją, taip sukeldamas fizinį skausmą. Smurtautojas uždarytas į areštinę.

 

Konfliktavo sūnus su motina

Kartu Švenčionėliuose gyvenantys 51 metų vyras ir 74 metų jo motina susikivirčijo tarpusavyje. Akivaizdžiai būdamas neblaivus, nors blaivumą pasitikrinti atsisakė, vyriškis kelis kartus kumščiu trenkė motinai į įvairias kūno vietas, taip pat sudavė į galvą, tampė moterį už plaukų. Kada nukentėjusiajai pavyko pasprukti iš kambario, ji bandė pagalbos kreiptis į kaimynus, tačiau nesėkmingai. Sūnus laiptinėje ją pasivijo ir ranka griebė už kaklo, taip neleisdamas ištrūkti. Garbaus amžiaus moteris patyrė nemenką fizinį skausmą. Į įvykio vietą atvykę medikai apžiūrėjo ją. Smurtautojas uždarytas į Švenčionių r. PK areštinę.

 

Vairavo neblaivus

Labai ankstų liepos 29-osios rytą Švenčionėliuose buvo sustabdytas automobilis HONDA CIVIC. Automobilį vairavo 23 metų vaikinas, su savimi neturėjęs vairuotojo pažymėjimo. Įvykio vietoje pareigūnai jaunam vairuotojui nustatė vidutinį 2,04 promilių girtumą. Neblaivus vairuotojas uždarytas į areštinę.

 

Sumušė moterį, įtariamasis ieškomas

Švenčionių r. PK liepos 29-osios rytą registruotas pranešimas apie Švenčionių rajono ligoninės priėmimo skyriuje patalpintą sumuštą moterį. Tyrimo metu paaiškėjo, jog liepos 29 d. apie 7 val. ryto 49 metų Švenčionėlių miestelio gyventoją sumušė iš matymo pažįstamas 42 metų vyriškis. Prieš moterį vyras smurtavo viename iš Trūdų kaime esančių privačių namų. Medikai priėmimo skyriuje nustatė moteriai nosies kaulo lūžimą ir veido sumušimus. Po apžiūros nukentėjusioji išleista į namus gydytis. Įtariamasis ieškomas.

 

Mušė savo vyrą

Liepos 30 d. apie pirmą valandą nakties iš darbo namo grįžęs Kurpių kaimo gyventojas užsitraukė žmonos nemalonę. Tarp sutuoktinių įsiplieskė ginčas. Incidento metu penkiasdešimtmetė moteris delnu trenkė savo 66 metų vyrui į veidą, vėliau ranka į krūtinę, dar į kairį šoną, taip sukeldama fizinį skausmą.

 

Savaitės statistika

Nuo 2017-07-24 iki 2017-07-30 Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariate užregistruota 113 informacinių pranešimų, pradėti 6 ikiteisminiai tyrimai.

Į policijos komisariatą per savaitę buvo pristatyta 18 asmenų, iš jų 4 buvo neblaivūs, 16 vyrų ir 2 moterys. Areštinėje per savaitę pabuvojo 13 asmenų: 9 sulaikyti įtariami padarę nusikalstamą veiką, nuteistas/nubaustas 1 asmuo, suimti 3. Iš viso surašyta 70 ANK protokolų.

 

Švenčionių r.PK inf.

 
Reklaminis skydelis