Mes turime 289 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3064
mod_vvisit_counterŠią savaitę:13251
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:89281
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Po savaitės bus atidaryti modernūs Adutiškio senelių namai

2017 m. lapkričio 11 d., šeštadienis Nr.82(1711)

Lapkričio 16 d. duris atveria Adutiškio senelių namai. Ta proga lapkričio 18 ir 19 dienomis nuo 10 iki 19 val. vyks Atvirų durų dienos – visi norintys galės apsilankyti juose ir apžiūrėti naujus modernius senelių namus, atitinkančius gero viešbučio standartą.

 

Orios sąlygos

Tokio lygio paslaugų rajonas dar nematė. Steigėjai garantuoja čia apsigyvensiantiems asmenims aktyvų, sveiką, įdomų, pilnavertį gyvenimą. Gyventojų jau laukia geri kambariai, bendros erdvės, restoranas, grožio salonas, masažai, jauki namų aplinka, daktarų priežiūra, puiki lauko zona ir daug kitų privalumų, kas prilygsta vakarų Europos ir JAV senelių namams!

Numatyta, kad Adutiškio reabilitacijos ir slaugos centre senelių namuose, pirmajame 2000 kv. m. pastate, gyvens 90 asmenų. Jiems bus sudarytos orios, lūkesčius atitinkančios gyvenimo sąlygos, padedančios puikiai jaustis aplinkoje.

 

Viskas įskaičiuota

Naujuose senelių namuose tokios sąlygos, apie kurias galima svajoti. Apgyvendinimas jaukiuose kambariuose (21-35 kv. m.) su wc, televizoriais, telefonais. Yra atskira zona su kompiuteriais, kuriuose įdiegtos programos bendravimui, visame pastate veikia internetas (Wi-Fi).

Patogiam judėjimui - vežimėliai, naujas didelis liftas, specialios lovos, čiužiniai, keltuvai. Maitinimas - dideliame gražiame restorane-bufete, gyventojai valgo kiek nori ir kada nori, tačiau su daktaro ir dietologo rekomendacija. Restorane yra baras su pilnu asortimentu (alkoholiniai gėrimai į bazinę kainą neįskaičiuoti, o baru galima naudotis tik su daktaro leidimu). Kitame aukšte įrengta papildoma virtuvėlė, skirta laisvalaikio kepiniams, kavai, arbatai.

Gyventojai aprūpinami visais maisto produktais, higienos prekėmis, medicinos ir laisvalaikio priemonėmis. Klientams garantuojama slauga ir rūpestinga priežiūra visą parą, nuolatiniai gydytojo vizitai, asmeninės specialistų konsultacijos, užimtumas - įvairūs renginiai, būreliai ir koncertai, taip pat kelionės į muziejus ir renginius (atsižvelgiant į sveikatos galimybes).

Nuobodžiauti neteks. Pastate įrengtas grožio salonas - kirpykla, manikiūras, pedikiūras, masažo kabinetas, masažinės "Nuga-best" lovos ir foteliai, sporto salė su treniruokliais, biliardas, biblioteka, pianinas, muzikos užsiėmimai, užimtumo ir rankdarbių klasės. Malonus laisvalaikis ir lauke - pasisėdėjimai terasoje, pasivaikščiojimai parke, prie upelio. Bus ir šiltnamiai, augintiniai, galimybės žvejoti, meistrauti dirbtuvėse.

Adutiškio senelių namai – labai saugi vieta gyventi. Nuolat bus budintys daktarai, slaugai, vairuotojas su greitosios pagalbos automobiliu, filmuojama teritorija ir bendrosios patalpos. Pašaliniai asmenys į centrą neįleidžiami.

 

Bazinė kaina, į kurią viskas įskaičiuota, nuolatiniams gyventojams yra 23 eurai per dieną, o trumpalaikiams gyventojams (iki 1 mėnesio) - kaina 26 eurai per dieną.

Neapsisprendusiems yra galimybė pasibandyti - pagyventi iki 2 savaičių, kaina 100 eurų už savaitę.

 

Patogumai lankytojams

Kiekvieną šeštadienį užsakytas autobusas nemokamai iš Vilniaus 10 valandą ryte veš lankytojus į Adutiškį ir 18 valandą parveš atgal į Vilnių. Esant poreikiui, toks pats reisas bus ir sekmadienį.

 

Ir, žinoma, verta apsilankyti Adutiškio senelių namuose Atvirų durų dienomis – lapkričio 18-19 d.

Mūsų inf.

 
Reklaminis skydelis