Mes turime 309 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5825
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19685
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:92042
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Rajono valdžia negali nesibylinėti...

2017 m. lapkričio 11 d., šeštadienis Nr.82(1711)

Kaip lakštingala negali nečiulbėti, taip rajono valdžia negali nesibylinėti. Tik lakštingala čiulba savo gerkle, o valdžia bylinėjimuisi taško mūsų, mokesčių mokėtojų, pinigus.

Iki šiol visos valdžios pajėgos ir lėšos pagrinde buvo skirtos kovai su valdžiai neparankiu tarybos nariu Vytautu Bulka. Jis skundė teismui visus savivaldybės neteisėtus veiksmus jo verslo įmonės atžvilgiu ir, beje, visus teismus laimėjo. Verslininkas bylinėjosi savo pinigais, o savivaldybė švaistė biudžeto lėšas – samdė brangius vilniečius advokatus, nors ir turi savo juridinį skyrių. Rajono biudžete teisinėms paslaugoms pirkti šiais metais rajono valdžia skyrė 63 tūkstančius eurų (milžiniška suma!). Tik laimėtų teismų dėka „Svirka“ iki šiol veža keleivius, kad ir kaip valdžia dėl to dantimis griežtų.

It musę kandusi kovoje su verslo įmone, valdžiukė, matyt, nusprendė nors kur atsigriebti. Kad pakeltų „kovinę dvasią“, reikia bent mažytės pergalės. Tikėjosi lengvos pergalės kovoje su partijomis. Vasarą iš savivaldybės valdomų patalpų išmetė dvi patalpas nuomojusias partijas – Valstiečių ir Darbo. „Darbiečiai“ padavė į teismą savivaldybę, savivaldybė - „valstiečius“. Nors pastarųjų sutartis dėl patalpų nuomos (partijos būstinės) seniai nutraukta, savivaldybė pareikalavo iš „valstiečių“ 2,5 tūkst. eurų už kažkokias paslaugas. Deja, šaltinio teigimu, teismas įstrigo vos prasidėjęs, nes ieškovai (valdžia) nesugebėjo pagrįsti, kodėl būtent tokios sumos užsiprašė. Nelengva užduotis, ir reikalaujanti fantazijos...

Liberalų likučiai rajone turi valdžią ir ja naudojasi - kovoja su konkurentais, nesiskaitydami su priemonėmis. Nesena ir dar nebaigta istorija su rajono valdžios įsilaužimu be teismo sprendimo į Darbo partijos būstinę Švenčionyse. Darbo partija turi pretenzijų dėl neteisėtų veiksmų iškraustant iš patalpų, tinkamai neinformavus vadovybės, galimo duomenų pasisavinimo ir turto sugadinimo.

Liberalai „šluoja“ konkurentus. Artėjančių rinkimų ženklai?

Mūsų inf.

 
Reklaminis skydelis