Mes turime 315 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:644
mod_vvisit_counterŠią savaitę:16845
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:92875
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

„Tele2“ – skaidriausia įmonė Lietuvoje

2017 m. lapkričio 25 d., šeštadienis Nr.86 (1715)

Mobiliojo ryšio lyderė Tele2pripažinta skaidriausia įmone Lietuvoje. Tai atskleidė Transparency International Lietuvos skyriaus atliktas tyrimas. Tele2vienintelė įmonė iš visų pretendentų, surinkusi 100 iš 100 galimų balų.

„Tai yra gera žinia ne tik mums, bet ir mūsų klientams. Tai reiškia, kad klientai gali mumis pasitikėti – juk skaidrumas svarbus visose veiklos srityse“, sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

Tele2 požiūris į skaidrumą lemia ir aiškią, visiems klientams suprantamą kainodarą, aktualius pasiūlymus bei kokybišką klientų aptarnavimą.

„Skaidri kainodara, aktualūs pasiūlymai leidžia mūsų klientams kontroliuoti savo išlaidas – jie visada žino, kiek ir už ką jis mokės. Tai – ypač svarbu siekiant nepermokėti“, – pabrėžė P. Masiulis.

„Tele2“ siūlo ne tik vienas geriausių paslaugų kainų Lietuvoje, bet ir inovatyviausius sprendimus tiek verslo, tiek ir privatiems klientams. Už šiuolaikiškus telekomunikacijų sprendimus metų pradžioje „Tele2“ pelnė dar vieną, „Verslo žinių“ skiriamą „Technologijų sektoriaus lyderio“ apdovanojimą.

Ryšių reguliavimo tarnybos (RRT) duomenimis, greitasis „Tele2“ 4G mobilusis internetas apima 99% šalies teritorijos. Dėl to ypatingai išpopuliarėjo siūloma „Namų interneto“ paslauga bei iki 90 proc. augo 4G tinkle naršančių klientų skaičius.

„Tele2“ užima 41,2% Lietuvos mobiliojo ryšio rinkos. Per praėjusius metus įmonė sumokėjo 5,59 mln. Eur. pelno mokesčio ir patenka į daugiausiai pelno mokesčio sumokėjusių įmonių dešimtuką Lietuvoje.

 
Reklaminis skydelis