Mes turime 272 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1251
mod_vvisit_counterŠią savaitę:11438
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:87468
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Su kontrabanda įkliuvo du Švenčionių r. gyventojai

2018 m. gegužės 16 d., trečiadienis Nr.35 (1759)

Ketvirtadienį popiet VSAT Ignalinos pasienio rinktinės Specialiosios paskirties komandos pareigūnai, turėdami informacijos iš Kriminalinės žvalgybos skyriaus kolegų, netoli Ignalinos rajono Kazokinės kaimo patikrinti sustabdė automobilį „Volkswagen Golf“. Jį vairavo 47-erių Švenčionių rajono gyventojas. Kartu vyko 53 metų keleivis, to paties rajono gyventojas.

Paaiškėjo, kad Ignalinos pasieniečių turėta informacija pasitvirtino: automobilio bagažinėje ir salone VSAT pareigūnai rado gamyklines rūkalų pakuotes. Jose buvo 3 tūkst. pakelių cigarečių „Fest“ su Baltarusijos akcizo ženklais.

Abu vyrai buvo pristatyti į Ignalinos pasienio rinktinę. Dėl neteisėto disponavimo akcizais apmokestinamomis prekėmis pradėta administracinės bylos teisena. Švenčionių rajono gyventojai turės atvykti į teismą, kuris cigarečių gabentojams skirs baudas nuo 4 iki 6 tūkst. eurų. Taip pat gali būti konfiskuotas 1995 m. pagamintas automobilis „Volkswagen Golf“.

Po apklausos Švenčionių rajono gyventojai paleisti. Kontrabandiniai rūkalai ir automobilis saugomi Ignalinos pasienio rinktinėje.

VSAT Ignalinos pasienio rinktinės inf.

 
Reklaminis skydelis