Mes turime 283 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2664
mod_vvisit_counterŠią savaitę:12851
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:88881
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

„Tele2“ naujiena verslui: numeris lieka, laidų nebereikia

2018 m. gegužės 19 d., šeštadienis Nr.36 (1760)

Verslas pagaliau gali išsilaisvinti nuo laidinių telefonų ir išsaugoti klientams žinomą numerį – technologijų lyderė „Tele2“ paskelbė, kad pradėjo teikti fiksuotojo ryšio paslaugas. Tai reiškia, kad įmonės, perkėlusios numerį į „Tele2“ tinklą, galės naudotis visais įprastos telefonijos sprendimais tiesiog išmaniuosiuose telefonuose.

„Šiuolaikiniam verslui mobilumas – itin svarbus. Nors skamba paradoksaliai, bet pradėję teikti fiksuotojo ryšio paslaugas, būtent tai ir norime pasiūlyti. Ši paslauga leidžia įmonių darbuotojams darbo metu laisvai judėti ir neprarasti skambučių, o tam nereikia jokios papildomos įrangos ar investicijų. Todėl įmonės ne tik galės atsisakyti laidinių telefonų, bet ir sutaupyti“, – sakė Remigijus Brasius, „Tele2“ paslaugų verslui plėtros vadovas.

 

Ne tik paprasčiau, bet ir pigiau

Įmonės, nusprendusios perkelti savo fiksuotąjį numerį į „Tele2“ tinklą, tai gali padaryti ypač patraukliomis sąlygomis – juk vieno numerio palaikymo paslauga kainuoja vos 1,50 Eur/mėn.

Verslui, kuriam reikalingos ir įprastos IP telefonijos funkcijos: skambučių peradresavimas, grupiniai skambučiai, interaktyvus atsakiklis, pokalbių statistika ir ataskaitos, patraukliomis sąlygomis siūloma papildoma paslauga „Mobili Stotelė“.

Šis pernai pavasarį pristatytas ir analogų šalyje neturėjęs sprendimas, padedantis išmaniai valdyti įmonės skambučius, kainuoja vos 4 Eur/mėn, o pokalbių įrašymo funkcija papildomai kainuoja tik 0,5 Eur/mėn.

 

Gegužę „Laisvam internetui“ – neįtikėtinos nuolaidos

Nuo laidų „Tele2“ išlaisvino ir internetą. Visai neseniai pristatyta paslauga „Tele2 Laisvas internetas“ veikia be ilgų kabelių, o jo keletą sekundžių trunkančiam pajungimui nereikia meistrų pagalbos. „Tele2 Laisvas internetas“ veikia 99 proc. Lietuvos teritorijos, todėl juo galima naudotis net ir keliaujant.

Kaip tik dabar verslui, norinčiam būti išties mobiliam, verta suskubti – „Tele2 Laisvas internetas“ planams gegužę galioja ypatingi pasiūlymai. Pavyzdžiui, įmonėje turint bent tris „Tele2“ numerius ir pasirašius 18 mėn. sutartį, 50 GB planas kainuos tik 3,31 Eur/mėn. (įprasta kaina – 12,40 Eur/mėn).

Jei biurui duomenų reikia dar daugiau – „Tele2“ taip pat paruošė pasiūlymą. Įmonėje turint bent tris „Tele2“ numerius ir pasirašius 18 mėn. sutartį, 100 GB planas kainuos tik 4,96 Eur/mėn. (įprasta kaina – 15,70 Eur/mėn).

Šiuo metu neįtikėtinos nuolaidos taikomos ir neribotam „Tele2 Laisvas internetas“ planui. Įmonėje turint bent tris „Tele2“ numerius ir pasirašius 18 mėn. sutartį, neriboto interneto duomenų planas kainuos tik 10,74 Eur/mėn. (įprasta kaina – 19,83 Eur/mėn).

Pasiūlymų laikas – ribotas. Kainos nurodytos Eur be PVM. Daugiau informacijos rasite www.tele2.lt
 

 
Reklaminis skydelis