Mes turime 195 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1343
mod_vvisit_counterŠią savaitę:15342
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:62668
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Parodoje Zarasuose – keturių švenčioniškių fotografijos

2018 m. birželio 9 d., šeštadienis Nr.42 (1766)

Birželio 5 dieną minima Pasaulinė aplinkos apsaugos diena. Antrus metus iš eilės kaip tik šią dieną Zarasų viešojoje bibliotekoje atidaroma gamtos fotografų klubo „Žalias skėtis“ fotografijų paroda.

Ši tarptautinė tradicinė paroda, kaip ir įprasta, savo kelią pradėjo Utenoje ir buvo skirta Pasaulinei Žemės dienai, gegužės mėnesį puikiais gamtos vaizdais ir gyvosios gamtos atstovų, žvėrių fotografijomis galėjo grožėtis Vilniaus universiteto botanikos sodo Kairėnuose lankytojai, trečia šios fotoparodos stotelė – Zarasai. Gražioje erdvioje Zarasų viešojoje bibliotekoje eksponuojamas fotografijas visą mėnesį galės apžiūrėti ir zarasiškiai, ir vasarą į šį ežerų apsuptą miestą gausiai atvykstantys svečiai. Parodoje eksponuojamos ir keturių Švenčionių r. fotografų – Benediktos Jakštienės, Rimanto Nalivaikos, Vaido Garlos ir Algio Jakšto – fotografijos. Rugsėjo mėn. ši fotoklubo „Žalias skėtis“ paroda bus eksponuojama Ignalinos krašto muziejuje.

Mūsų inf.