Mes turime 348 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1610
mod_vvisit_counterŠią savaitę:17811
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:93841
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Nelaimės. Kriminalai. Gaisrai.

2018 m. birželio 16 d., šeštadienis Nr.44 (1768)

Įsigytos prekės negavo

Birželio 6 d. į policiją pagalbos kreipėsi 56 metų Švenčionėlių miesto gyventoja dėl galimos apgavystės. Moteris tikino, jog balandžio mėnesio pabaigoje savo „Facebook“ paskyroje surado skelbimą apie parduodamą kietojo kuro katilą. Į nurodytą sąskaitą moteris avansu pervedė pinigų sumą, tačiau katilo niekas nepristatė, o pinigų taip pat negrąžino. Padarytas nuostolis siekia 200 eurų.

 

Pavogtą motorolerį surado

Birželio 6 d. policija gavo pranešimą apie motorolerio vagystę. 54 metų Karkažiškės kaimo gyventoja aiškino, kad po nakties pasigedo transporto priemonės „Kleinkraftrad roller bis“, kurio vertė 250 eurų. Nuo ilgapirščių nukentėję rajono gyventojai nusprendė pasikliauti policijos pajėgomis ir jų lūkesčiai pasiteisino – dingęs motoroleris buvo surastas.

 

Nukentėjo nuo sūnėno

Smurtą artimoje aplinkoje patyrė 53 metų Švenčionių miesto gyventoja. Birželio 5 d. apie septintą valandą vakaro, išgertuvių metu, nesutarimas kilo tarp minėtos moters ir jos 28 metų sūnėno. Abu giminaičiai buvo neblaivūs: moteriai nustatytas 1.45 prom. girtumas, vyrukui – 2,82 prom. girtumas. Kilusio incidento metu, vaikinas, sugriebęs giminaitę už plaukų, pargriovė ją ant grindų ir tempė į kitą kambarį, taip sukeldamas fizinį skausmą. Smurtaujantis vyras sulaikytas ir uždarytas į Švenčionių r. PK areštinę.

 

Pavogtos medžiagos grąžintos savininkui

Birželio 4 d. Švenčionių r. PK gavo pranešimą apie statybinių medžiagų vagystę. 41 metų Pabradės gyventojas pranešė, jog iš privataus namo statybvietės, esančios Vilniaus g., Pabradėje, dingo statybinė akmens vata. Padaryta žala siekė apie 292 eurus. Neužilgo statybose naudojama medžiaga buvo surasta ir grąžinta savininkui.

 

Vairavo neblaivus

Birželio 11 d. Gaspariškių kaime ties informaciniu ženklu pasieniečiai sustabdė motorolerį „Meitian MT50QT-13“, vairuojamą 54 metų vyro. Įvykio vietoje pareigūnai neblaiviam vairuotojui nustatė 2,31 promilės girtumą. Pažeidėjas sulaikytas ir uždarytas į Vilniaus aps. VPK Švenčionių r. PK areštinę.

 

Savaitės statistika

Nuo 2018-06-04 iki 2018-06-10 Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariate užregistruoti 107 informaciniai pranešimai, pradėti 7 ikiteisminiai tyrimai.

Per savaitę į policijos komisariatą buvo pristatyti 6 asmenys, iš jų 4 buvo neblaivūs. Laikino sulaikymo patalpoje patalpinti 4 asmenys. Areštinėje per savaitę pabuvojo 19 asmenų. Įtariami padarę nusikalstamą veiką 15 asmenų, suimtų asmenų buvo 3, nuteistų/nubaustų buvo 1.

Iš viso surašyta 106 ANK protokolai, iš jų 88 KET. Neblaivių vairuotojų – 2, neblaivių dviratininkų – 4, be saugos diržų – 3, be vairuotojo pažymėjimo – 1, pėsčiųjų pažeidimai – 2, dviratininkų pažeidimai – 4, kita – 7. Kitų pažeidimų fiksuota 11: iš jų 5 girti viešoje vietoje, chuliganizmo atvejai – 1, viešosios rimties trikdymas – 1, vagystės – 2, tėvų valdžios nepanaudojimas – 4.

Švenčionių r. PK inf.

 
Reklaminis skydelis