Mes turime 310 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2418
mod_vvisit_counterŠią savaitę:12605
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:88635
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Pavoverės pasienio užkardos pasieniečiai Lietuvos šimtmečiui paminėti suorganizavo futbolo varžybas

2018 m. liepos 18 d., trečiadienis Nr.52 (1776)

Šeštadienio rytmetį Pavoverės pasienio užkardos ruože, esančiame Magūnų kaimo stadione, susirinko gausus būrys jaunųjų futbolininkų. Futbolo varžybos skirtos Lietuvos šimtmečiui paminėti. Tokį renginį užkardos vadovybė organizuoja jau trečius metus. Šių varžybų tikslas – išlaikyti gerus santykius su pasienio ruože gyvenančiais vietiniais kaimo gyventojais ir kartu tai tikslinė prevencinė priemonė pasienio ruožo bendruomenėse šalinti nusikalstamų veikų ir kitų teisės pažeidimų priežastis. Didžiuliame stadione savo jėgas išbandyti susirinko Pavoverės pasienio užkardos pareigūnų, Magūnų kaimo ir Pabradės jaunimo komandos. Kiekvienoje komandoje – po 6 žaidėjus.

Po sugiedoto Lietuvos Respublikos himno startavo futbolo rungtynės.

Varžybos praėjo gana draugiškoje aplinkoje, netrūko gražių įvarčių, o nugalėjo stipriausieji - Pavoverės pasienio užkardos pareigūnai. Kiekvienais metais lygiavertė kova vyksta tarp Magūnų kaimo ir pasieniečių komandų. Praėjusiais metais draugiškose futbolo varžybose triumfavę Magūnų kaimo futbolininkai šiais metais minimalia persvara pralaimėjo pasieniečiams. Treti liko Pabradės futbolininkai. Nugalėtojams bei visų komandų pasižymėjusiems žaidėjams Pavoverės užkardos vadas Raimondas Bučelis su pavaduotoju Aurelijumi Kirilovu įteikė įsteigtus apdovanojimus bei atminimo dovanėles. Magūnų seniūnas Jonas Vaivilavičius nugalėtojų komandai padovanojo didelį šakotį, o Švenčionių rajono didžiausio ir pažangiausio augalininkystės ūkio savininkas Antonij Jundo visas tris komandas apdovanojo piniginiais prizais.

Manome, kad tokios varžybos pasiteisino ir pavyko, nes jaunimas ir toliau pageidauja žaisti ir bendrauti. Tokiais renginiais ne tik ugdysime pasitikėjimą vieni kitais, bet ir puoselėsime gražias tradicijas su vietiniais gyventojais bei jaunimu.

 
Reklaminis skydelis